Нека намерим най-тънките цени.
Здравейте,

имах случка, понеже живея на първия етаж, да ми счупят прозореца. Реших, че ще се възползвам направо да си сменя и дограмата, че не ми харесва. Обаче по този въпрос се чудя от къде :?:

Гледах в сайта на стройинвест - [url]https://...net/[/url]. Някой купувал ли е от тях, доволни ли сте?
aleksnp - специалист
Аз купих от тях. Голям автогол, големи боклуци......
chapara - майстор
ср юни 11, 2025 12:05 pmNatalia786 написа:
Здравейте,

имах случка, понеже живея на първия етаж, да ми счупят прозореца. Реших, че ще се възползвам направо да си сменя и дограмата, че не ми харесва. Обаче по този въпрос се чудя от къде :?:

Гледах в сайта на стройинвест - [url]https://....net/[/url]. Някой купувал ли е от тях, доволни ли сте?
Реклама или питане :lol:
ср юни 11, 2025 2:13 pmchapara написа:
ср юни 11, 2025 12:05 pmNatalia786 написа:
Здравейте,

Гледах в сайта на .................. Някой купувал ли е от тях, доволни ли сте?
Реклама или питане :lol:
Ако проследиш кратката ѝ история, би могъл да предположиш по адекватно.
MamaMy - майстор
Имам един приятел ще ти я направи на половин цена. Дори под дилърската. Обади се да ти дам телефона му. :cool:
miliad - майстор
Този потребител участва в много странни рекламни акции. Направо се чудя къде е далаверата.
gogo7777 - майстор
Този потребител е виртуален слуга на форума :wink:
Мен не ми пречи. :)
chapara - майстор
Чак пък слуга, с 4 мнения. Някой дрът пърделник е, в деменция и забравил къде са му 'апчетата :lol:
Иванов си знае къде е, но пръдльото е редовен.
Деменцията още е в ранен стадий, щом след леко насочване влизаш в релси........донякъде.

Тема "Смяна на дограма вкъщи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: