• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Нека намерим най-тънките цени.
Гога, сега, сред цигарен дим и в облак винарки, представи си преДставка за доматен сок, монтирана на месомелатора!
gogo7777 - майстор
Питах за месо Кака ти, Трифуне. По шопско още е рано за мелене на домати. :wink:
Инак в описаната от тебе ситуация едва ли ще си мисля за простотии, по-скоро за Бира, Секс и Рокендрол :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
:-) Има и приставка за домати
Смлях лидълска плешка. Замразих по 400г, мама да има подръка, като и се прияде нещо каймяно.
Вероятно ще си направи голо кюфте, на дъното на уока, само с чер пипер, разсипани лозови сърми (листите нарязани и всичко забъркано в тенджерка) или някаква лятна мусака, с каквото има...
Питайте още
gogo7777 - майстор
Не може да меляш лидълска плешка с кауфландска месомелачка.....баси :?
пет юли 04, 2025 8:52 pmgogo7777 написа:
Питах за месо Кака ти, Трифуне. По шопско още е рано за мелене на домати. :wink:
Инак в описаната от тебе ситуация едва ли ще си мисля за простотии, по-скоро за Бира, Секс и Рокендрол :-D
Това е като онова, Гога- бързо, качествено и евтино.
Избери си две от опциите и няма да страдаш!

Освен това, Кака е женска и може да прави каквото си иска, Баси.
Другото са простотии на квадрат.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пет юли 04, 2025 9:24 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пет юли 04, 2025 8:24 pmТрифон П.Трифонов написа:
пет юли 04, 2025 8:10 pmn_a написа:
Най-сетне купих евтината месомелачка и най-сетне я сефтосах. Прекрасна е!
Сподели модел на машинарията, конкретно доволство от месомляното.......сурово ли го консумира, сготви ли го, как го сготви......и каквото друго се сетиш!
Малка бяла машинка, прилича на играчка, има си дръжка отгоре, очудващо добър дизайн. Лесно се разглобява, лесно се сглобява, лесно се мие. Достатъчно мощна, сама си смля месото, за нула време, само накрая използвах чопа да добутам. Смлях малко над 2 кила, спирах я, за да донарежа, да наместя, не защото тя се задъхваше.
Докато режех месото, мама поиска пържоли, та отрязах, начуках с опакото на ножа, тя си поигра с маринатата, и ги оставихме малко да поемат.... Имаше лек аромат на гъби. Не знаем какво е слагала, мама е сляпа. Пържолите, на тиган, в доволно олио. Запечатах и обърнах, после допържих. Супер крехки и ароматни. Бива ме със скара и с тиган, хвалбата за месото е към лидълската тема

В Кауфланд пускат промоционални месомелачки няколко пъти годишно, не взех от 35, не взех от 40, на късмет ми бе 50-левовата, мисля 1300 W, но не съм сигурна преди седмица-две, беше, досега я возих
Те ти какин отговор на интелигентния гогин въпрос- "ко мля посред лятос, ма?!", хахаааа!

Тенкю, Кака!
На мен ми изостанаха едни свински пържоли от "къмпингуването". Не ги мислих много, посред жегата. Тавичка, глава лук, два картофен, скилида чесън, олио, бира, топла водичка.....
И с ......бяло вино! Кой каза, че не върви?!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пет юли 04, 2025 9:14 pmgogo7777 написа:
Не може да меляш лидълска плешка с кауфландска месомелачка.....баси :?
Номерът е да забравиш кое-отде и тогава сработва ;-) Баш сега в Кф има промо врат... Ох, 'се едно съм гладна...
И вече ожидам коледния бекон на ленти...
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46

Тема "Промоция в Кауфланд на инструменти и уреди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: