Нека намерим най-тънките цени.
NovobranecGT - напреднал
Зарядното е ненадминато за парите си. Аз имам модела без дисплей от 2 години и съм доволен. Единствената забележка е, че силно разредените акумулатори не ги брои за годни и не ги зарежда. Така веднъж от 3v напрежение, зареждах първо до към 10v с трансформаторно зарядно, а после с Lidl-ското. Акумулатора оцеля.
Друг недостатък, според колегите от офроуд форума е, че при токов удар си остава на стенд бай и не поддържа батерията към която е закачено. На упътването обаче пише, че дори само може да премине в режим зареждане, без да избираш програми. :?
mgbagera - специалист
Това в упътването и аз го четох ама нещо не разбрах как става номера :?

П.П: Забелязах че по някога не иска да зарежда и акумулатори на 10 и повече волта, докато трансформаторното си ги зарежда. Вероятно отчита някаква грешка но каква ?
Това с дисплея ги зарежда(изпробвано от към 9 волта).
mgbagera - специалист
За това с дисплея говоря. В повечето случай си зарежда без проблем но на някои (1 на 20 акумулатора) или изписва Error или не желае да стартира нито една от опциите.
Веднъж ми се случи да не иска да разпознае автомобилен акумулатор и се наложи да го подкарам на опцията за мотор 12v, след което отново го прехвърлих на опция за коли.

Пак казвам че това са единични и много редки случай!
profesionalist_wood - майстор
Много съм доволен от инфрачервения термометър :roll: :razz:
Дори с него установих изтичане на топло в чисто нова ПВЦ дограма,щото по програмата за саниране после сложиха механизми за падащи процорци защото забравили и махнаха средната панта и си стои на две панти....и пак ще се обаждам да махнат механизмите и да ги направя пак на нормално затварящи прозорци....
vonder - напреднал
Здравейте,
Моля някой да изкаже мнение на база лично наблюдение за 20 волтовият винтоверт на Parkside PABS 20-Li A1.
Също така искам да ви попитам да купувам ли от olx търговци нови Parkside инструменти без гаранция?
Защо не предлагат гаранция на нова стока и откъде се снабдяват с нея?
Навява ме кофти мисъл, че може да са крадени или рециклирани.
Вие какво мислите по въпроса?
jekasus - майстор
vonder написа:
Моля някой да изкаже мнение на база лично наблюдение за 20 волтовият винтоверт на Parkside PABS 20-Li A1.
Аз съм доволен напълно за тези пари, дори смятам да си купувам втора батерия.
Това мнение е за вътрешни ремонти, някои смятат че липса на удар е голям минус, но досега не ми е трябвало.
mgbagera - специалист
vonder написа:
Предполагам защото не са закупени от бг и затова нямат гаранция. Поне аз като се загледах в повечето обяви кутиите на инструментите не са на български.
Вероятно ги взимат от германия или някъде другаде на по ниска цена :?
vasko9999 - специалист
vonder написа:
Здравейте,
Също така искам да ви попитам да купувам ли от olx търговци нови Parkside инструменти без гаранция?
Навява ме кофти мисъл, че може да са крадени или рециклирани.
Вие какво мислите по въпроса?
Ако не си на зор изчакай и си купи от лидъла като белите хора.Горе долу в годината веднъж а понякога два и повече пъти пускат даден продукт.Що се отнася до винтоверти имат и пускат бол...аз имам 18 волтовия с удара също не е за изпускане.Никога не бих си купил лидълска стока от разните му там измамници от olx-а без гаранция от три години и на по-Висока цена.
mgbagera - специалист
Някой взимал ли си е от комплекта за полиране в миналия четвъртък ? Дали става за алуминии ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: