Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
mitko64 написа:
Доколкото знам от личен опит, няма как да купиш онлайн преди датата на аукциона, в случаят 16.06, може иначе да заявиш и платиш с карта много по- рано. Доставят до 3 дни след датата на посочен адрес, чрез DHL за Германия. Доставката се плаща предварително 4,95 евро за артикул, може и 10 еднакви да поръчаш, все е 4,95. Има ги и двата инструмента онлайн, просто не си видял. http://www.lidl.de/de/parkside-tauchsae ... a1/p221068 и http://www.lidl.de/de/parkside-akku-dre ... a1/p221070 . Но със сигурност ще ги пуснат и при нас. А румънците ще се разминат с електическия валяк. Ще идват пък те в Русе да го купуват. :-D
Вярно че имаше някакви дати на сайта в червено.

Получих Имейл от Пратки Де че стокат е пристигнала в техният офис в Немско. Незнам но е факт. Срещу още 12 лева ще ми го докарали до тука.

Другите две машинки ще ги купувам от тука ако доживееме да ги видиме в нашият Лидл.☺

--------
Алди едва ли ще дойдат тук. Това го говорихме. Малък пазар сме с твърде много големи търговски вериги.
Не си купувайте батерии TRONIC AA 2400 mAh. Днес си купих от Бургас и след пълно зареждане и разреждане с 500 mA на зарядно MAHA C-9000, всички показаха капацитет около 1100 mAh! Претеглих една батерия на електронна везна и показа 18 грама. За сравнение имам батерии Imedion 2100, които са по 28 грама.
Предният път като пуснаха батерии, си купих по-малките ААА 950 mAh, те са добре около 850-900 mAh, сега четох, че и старите АА 2300 са добре, но тези новите АА 2400 - боклуци. Ако все пак решите да купувате, претеглих целя блистер с батериите е 94 грама, претеглете ако има контролна везна в магазина, трябва да е поне около 140 грама.
mitko64 - майстор
Eто ги и предложенията за четвъртък 23.06 http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=1113 . В събота пък е онова потапящо циркуляче с диск 85мм(вече с цена 111лв.) http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20500%20A1 .
Фитилчо - майстор
С две думи, за нас пак от трите пръста - най дългия :wink:
brick - специалист
mitko64 написа:
В събота пък е онова потапящо циркуляче с диск 85мм(вече с цена 111лв.) http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20500%20A1 .
От 99 на 111 лв... но това е щото са дигнали мощността - вече е 500 вата, преди беше 480 ... :-D
mitko64 - майстор
Същият си е като миналата годинa http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20500%20A1. Само цената е нагоре. Първият модел на Еинхел беше 480W.
brick - специалист
Толкин написа:
Не си купувайте батерии TRONIC AA 2400 mAh. Днес си купих от Бургас и след пълно зареждане и разреждане с 500 mA на зарядно MAHA C-9000, всички показаха капацитет около 1100 mAh! Претеглих една батерия на електронна везна и показа 18 грама. За сравнение имам батерии Imedion 2100, които са по 28 грама.
Предният път като пуснаха батерии, си купих по-малките ААА 950 mAh, те са добре около 850-900 mAh, сега четох, че и старите АА 2300 са добре, но тези новите АА 2400 - боклуци. Ако все пак решите да купувате, претеглих целя блистер с батериите е 94 грама, претеглете ако има контролна везна в магазина, трябва да е поне около 140 грама.
Ценно инфо, благодаря !

И аз досега по теглото проверявах дали китайските оловни акумулатори за юпиеси не са менте, но за батерийките на Лидъл не би ми хрумнало - имах им доверие. :x Стоят ми няколко блистера от предишни промоции - ще ги претегля още днес.
harvest - специалист
тоз ел. валяк дали ще върши работа?
fore - майстор
Акумулаторната отверка я имам от преди. Тоя потапящ се циркуляр не го разбирам като много смислен инструмент. Валяка с помпата ми е много интересен и също така безмислен инструмент. Това го мисля след като ремонтирахме основно с Брат ми апартамента на майка ми. При латексирането разбрах че е необходимо просто точният валяк с къса попиваща текстилна повърхност, един добър телескоп и ваничка за отцеждането на латекса. За блажна боя има и един вибрационен пистолет.
Майче наистина средният пръст е винаги за нас :prayer:

Кога ще пуснат дремела на 220 със удължителят и стойката. Не ми се пита и за Импакта и за потапящият се циркуляр с шините, че сега ги ъпдейтваха в сайта.

-------------------

Възможно ли е тоя флекс да тежи 4 кила ? :? 4 кила бил ?! Батерията тежи наистина, но 4 кила ? :? х3 лева=12

=============
Edit

За батериите и при Акутата за коли е същото.
Аз и Брато преди 7 години сме купили по една Ватра 70 ам/ч 640А стартов. Аз реших да купя нов за Дизела понеже го усетих зимата че вече оловните плочи са оксидирали доста. Купих Гигават 74 ам/ч, 680А стартов от познат на ул. Козлодуй по тънко. Оказа се по лек от старата бяла Варта. :) :prayer: В магазина на Ломско -Старттрейд пр заверката казаха че я изкарал 5, я 3 години Гигавата, пък бил той Чешки. Варата я купувах от тях през 2009г.
Те ми извадиха Един Крафт, които го гледах преди това и в нета уж Немски. Та тоя крафт бил като Бялата ми варта, че и по добър. AMG - демек с вата и напоена в нея киселина за старт/стоп колите. Нисък саморазряд и напълно необслужваем-750А стартов. Тежеше действително зверски повече от Вартата.

Всичките тия марки са на Джонсън контрол-Варта. :) Разликата е в дебелината на Плочите и това колко бързо ще оксидират. AMG то е по различно разбирасе.

Интересно ми е някой ползвал ли е Крафта ? Аз не го купих само заради непознатата марка и малкото повечето пари дори след промо цената. А и технологията е сравнително нова при Авто-батериите.
Обаче майче ще дам на Брато ми тоя Гигават за бензинката и ще купя това AMG.

Действително това е като батериите които сложих във Верта на Райдер-за UPS. И те не се саморазреждат лесно и верта върти яко с тях.
Последна промяна от fore на чет юни 16, 2016 10:21 am, променено общо 5 пъти.
Chefo77 - майстор
Циркулярчето ще го огледам, макар да предполагам как ще е. Скил имат подобен модел на почти двойна цена.
Отвертката на 40 пари е супер, имам я от 2 години.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: