• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
ralev - специалист
Ди-трейд http://di-tradebg.com/?cid=7 и Констру мат http://www.construmat.bg/storehouses.aspx са ти под носа
nikolson - майстор
Мосю Бриколаж и Практикер са на една крачка от Дружба.Ривагипс са на Шипченски проход.
Но аз не разбирам защо ти си купуваш материалите.Повечето майстори работят с борсите на "комисионен" принцип и държат те да ги "доставят".
gattanegra - помощник
Вчера бях в баумакс и в практикер - имт два вида видии за гипс-картон и двата неподходящи, както вече написах - в баумакс някъф дойде да ми лепи лепенки, без да се опита да ми помогне да си намеря каквото търся...
изобщо тия магазни нещо ...
проблемът е, че не зная какво трябва да купя защото нямам идея как се случват нещата ...
ако участвам в два-три други ремонта вероятно на четвъртия нямам да имам проблем с пазаруването :?
jekasus - майстор
Препиши списъка с материали тук, че ми стана интересно. Да не излезе твоя човек "супер-специалист".
gattanegra - помощник
Е, то свърши. Ще ходим заедно, та следващия път да съм знаела .
:rolleyes:
gattanegra - помощник
Нещо се замотка младежа - жертва е на обстоятелствата (не е в него вината!)
Можете ли да споделите читава фирма, която да ми прегради стената, че малко почна да ми омръзва.
shotik - майстор
Това http://www.rosi.bg е близо до Дружба 1 ,разгледай сайта и може да намериш много от нещата ,които ти трябват.
Уточни и каква да буде преградата-от греди и платна,от тухли или итонг или друг материал.
gattanegra - помощник
Не зная как да отговоря по-изчерпателно, извинявам се

Значи стаята е хол с трапезария,
идеята е да се пусне една стена гипсокартон от колона до колона някъде по средата, за да станат две стаи.
Стената трябва да е дебела към 20тна сантиметра не е речено да са ТоЧНО толкова.
Стената трябва да е топло и звуко изолираща.
Размери 315 дълга, 250 висока

Има една врътка - има паркет, който в момента нямам средства да махам, пререждам и там каквото.
Идеята е с крепежа-през паркета та в плочата, друг път ще го мисля.

Роси го гледах, онлайн, на работа съм от 10 до 7 и няма как да обикалям подобни магазини просто за да огледам, а като намеря майстор дето няма да иска 1000 лв на чс ще се разходя с него за пазаруването, но не мисля, че е разумно да си пазарувам просто така за спорта....
juvigy - специалист
Имам един съсед - прави ми банята сухо строителство - гипсокартон. От малцинствата е ама е печен.
Има фирма за строителство и ремонти и ако искаш ще ти дам координати - казваш му какво искаш ,
той ти дава цена за краен продукт и ако те устройва си стиската ръцете. Той сам ще си напазарува.

А върху картона какво искаш ? Шпакла и латекс ли или нещо по скъпо като мазилки или плочки?
gattanegra - помощник
Латекс. Нали е хол/дневна.
Може някой охлюв да си закачи дядо ми гоблените и това е.
:D
  • 1
  • 2

Тема "Сухо стоителство - откъде да пазарувам? (преграждане хол)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: