Явно във всеки магазин е различно, тъй като при мен имаше перфоратор 1050в на 69лв, циркулярче на 79лв, ел.такер на 24лв и още доста техника.

kolcho написа:Ало-о-о-о-о-о-оуу, КОЙ си ти бре, че ще даваш оценки??? Пазарувай си в селския ХОРЕМАГ и се скривай в КУРНИКА си, защото и аз и много други пазаруваме на "Ура" /каквото и да значи/ и не смятам, че сме ........... Ясно ли ти е бре!!!zdravcho написа: интересни неща с намаленияПреведено - такива боклуци, че дори кретените, пазаруващи на "Ура!" от Лидъл, не ги купуват!
hricava написа: Имаше и мултифункционална акумулаторна машина http://www.lidl.de/de/parkside-akku-mul ... a1/p221328 Не знам върши ли работаДори това не ми хареса, за пилене на петите става -
jekasus написа:Днес.. направо се замислих за втори при тази цена. С моя за няколко месеца направих над 500 дупки в як бетон, свалях стени и не се е обадил с проблем. На тази цена просто...Shift написа:тъй като при мен имаше перфоратор 1050в на 69лв,Кога имаше?
Че ми трябва втори резервен перфоратор...
cat написа:Кога пускат малкият флекс че великият смъртник Райдър издаде багажа най сетне стъкломата не му прости .Много са зле последните партиди.... взех един първо като го пуснаха, изкара много бой.... смениха го ..... 30мин работа няма и изгоря...смениха го няма и 20мин работа..... после ми си върнаха парите... взех един скил и пих 2 бири с артъка ;)
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: