Нека намерим най-тънките цени.
Shift - специалист
Явно във всеки магазин е различно, тъй като при мен имаше перфоратор 1050в на 69лв, циркулярче на 79лв, ел.такер на 24лв и още доста техника.
cholev - майстор
kurcho нема начин да не се изцвъка на метенето :axe:
batvenko - специалист
kolcho написа:
zdravcho написа:
интересни неща с намаления
Преведено - такива боклуци, че дори кретените, пазаруващи на "Ура!" от Лидъл, не ги купуват!
:lol:
Ало-о-о-о-о-о-оуу, КОЙ си ти бре, че ще даваш оценки??? Пазарувай си в селския ХОРЕМАГ и се скривай в КУРНИКА си, защото и аз и много други пазаруваме на "Ура" /каквото и да значи/ и не смятам, че сме ........... Ясно ли ти е бре!!!
etconev - специалист
Даааа, и тази седмица го няма дългоочакваното Зеге и ъглошлайф :evil: :sad:
jekasus - майстор
hricava написа:
Имаше и мултифункционална акумулаторна машина http://www.lidl.de/de/parkside-akku-mul ... a1/p221328 Не знам върши ли работа
Дори това не ми хареса, за пилене на петите става -
Изображение Пък може и да искам прекалено много от профи инструменти...
jekasus - майстор
Shift написа:
тъй като при мен имаше перфоратор 1050в на 69лв,
Кога имаше?
Че ми трябва втори резервен перфоратор...
Shift - специалист
jekasus написа:
Shift написа:
тъй като при мен имаше перфоратор 1050в на 69лв,
Кога имаше?
Че ми трябва втори резервен перфоратор...
Днес.. направо се замислих за втори при тази цена. С моя за няколко месеца направих над 500 дупки в як бетон, свалях стени и не се е обадил с проблем. На тази цена просто...
jekasus - майстор
Нали си от Варна? В кой Лидл?
Утре ще посетя и нашия, ама там как-то винаги няма нищо :-D
cat - специалист
Кога пускат малкият флекс че великият смъртник Райдър издаде багажа най сетне стъкломата не му прости .
resistbody - майстор
cat написа:
Кога пускат малкият флекс че великият смъртник Райдър издаде багажа най сетне стъкломата не му прости .
Много са зле последните партиди.... взех един първо като го пуснаха, изкара много бой.... смениха го ..... 30мин работа няма и изгоря...смениха го няма и 20мин работа..... после ми си върнаха парите... взех един скил и пих 2 бири с артъка ;)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: