Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
israeli написа:
emil400 написа:
Какви пари ти излезе ъглошлайфа.
70евро + 18лв доставка

Ей най после ще срежеш на хората катинарите по мазетата ...... :lol:

Това другото лазерна ролетка ли е ? И по добра ли е от продаваните тук ?

------------

Другата седмица Поялника на батерия идва и този Лентовият шлайф също. Има също Лупата за запояване и други.

Въпроса ми е поялника ставали да се пой с него ? Батерията е на 4,5 волта. Предполагам че е със стоманена човка по традиция и дано да е 4 мм да завия от моите Прокидски дето нарязах за електрическият поялник.

Лентовият шлайф също ми е интересен дали става ?
israeli - специалист
fore написа:
Това другото лазерна ролетка ли е ? И по добра ли е от продаваните тук ?
Лазерна ролетка е. Никога не съм имал тази тук която продават, за да дам точно сравнение, но на пръв поглед изглежда много добре. С 4 движения и отрицателно кратко време, измери дименсиите на кухнята и изчисли кубатурата :) Екранът е с подсветка, която може да се изключва, за да пести батериите. В комплекта има калъфче за съхранение. Цената на ролетката е 50 евра в Немския Лидл. Дано някой слънчев ден я пуснат и тук :)
israeli - специалист
cholev написа:
Кажи как се поръчва. Нали само до Германия беше от лидъл.де
Поръчваш до адрес на превозвач, който пътува до България. Аз използвах услугите на ГаБКо, но знам че има и други фирми, които доставят пратки до тук.
fore - майстор
Никой нищо не каза за Поялника и Шлайфа !

Пускат и онази зелената акумулаторна отверка с прозрачният барабан отпред. До сега не са я пускали мисля.
cholev - майстор
Ако не са я пускали аз от къде я имам :-D .
С две думи: барабана действително е удобен с всички битове вътре. Силата за 3.6в е добра. батерията кара вечно. Лека.
Недостатъци.
Само за завиване/отвиване (200об/мин)
Няма степени на въртящия момент.
Батерията е вградена (не се вади)
В повечето случаи е необходим удължител - заради широкия нос
fore - майстор
Тоест барабана се обезмисля така ли ?

Какъв въртящ момент и високи обороти търсиш на акумулаторна отверка !
zdravcho - специалист
kozl написа:
А каква стойка ползваш? Или стълбата :?
Отиваш в някой магазин за фотографско оборудване и си избираш някоя трикрака стойка и си готов
wanderer - специалист
и до каква височина според теб ще може да се работи без да се побългари??
tntcom - специалист
Ако търсите решение кажете на каква височина и какво ще работите. Тук трябва точно да се опомене.
kozl - майстор
zdravcho написа:
kozl написа:
А каква стойка ползваш? Или стълбата :?
Отиваш в някой магазин за фотографско оборудване и си избираш някоя трикрака стойка и си готов
Бех. Ама не ми харесаха ни стойки ни цени. А стълбата ми е под ръка. Аз така си купих един уред дето установих, че замества канапа, но ако не е много светло.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: