Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
няма нужда да се правиш на циганин. :-D
Инвертора наистина кефи-3.3кила 2.5 електрод при 60% оня коефициент. :supz:
Avas_co - майстор
cholev написа:
Прав си нямам нужда, имам си машини за бая повече пари, и с много по-добро качество.
Въпросът беше колко е срока, че аз ако тръгна да им е връщам тая залъгалка за 30 лева, гарантирано ще оставя там едно минимум, 100-тина лева за ядене и пиене, та ...
jekasus - майстор
Avas_co написа:
та ...
20 дена.
Avas_co - майстор
jekasus написа:
Avas_co написа:
та ...
20 дена.
Мерси, а на пернишкия кво да му отгворя ?
jekasus - майстор
Avas_co написа:
а на пернишкия кво да му отгворя ?
За неговите нужди, неговия електрожен отговаря... Така че нищо...
kozl - майстор
Avas_co написа:
и се чудя дали да се направя на циганин
Недей ве. Нека има един де не мяза на циганин в тая държавя Циганария.
fore - майстор
Това уиски Мънки Шолдер не съм го тествал. Видях че го има. По скъпо е от Доктор Джак. Въпроса е дали е със специфичен вкус като Доктор Джак ?
Аз взех Доктора с вкус на дъбова бъчва+ кола в комплекта за 31 кинта. Отдаван го уважавам с този специфичен аромат.

:mrgreen:

Кримп клещите като чели не са лоши- имаше няколко изостанали в нашият магазин. Аз имам Чешки, но само забелващи с отварящи се челюсти навън. И тези майче дърпат и се отварят навън.

Другите показани от линка са Маркови и скъпи но с по прост механизъм.

----------

Взех поялника и го тествах с 2800 милиамперови батерии- загря много бързо. Действително човката е куха и лека а нагревателят е в нея.

Как се разглобява точно тази човка ?
stan73 - майстор
Avas_co написа:
cholev написа:
Прав си нямам нужда, имам си машини за бая повече пари, и с много по-добро качество.
Въпросът беше колко е срока, че аз ако тръгна да им е връщам тая залъгалка за 30 лева, гарантирано ще оставя там едно минимум, 100-тина лева за ядене и пиене, та ...
Всъщност срока за връщане е един месец.
А относно кримпвачките - на предно промо бях купил от тях такива - нещо не ми хареса тогава и и им ги върнах ( по спомени не кримпваха добре, но режеха и заголваха добре). Мен обаче най много ми трябваше кримпващата функция. Бях писал тогава за това - ако ти се търси...
В крайна сметка после си купих от Практикер съвсем друг тип кримпвачки, които всъшност за кримпване се справят по-добре, но другите им функции куцат. Мисля, че бяха КейДабълЮБи.
kozl - майстор
А кво се кримпва с лидълските клещи, щото аз разполагам с 4 вида кримпващи клещи?
stan73 - майстор
Уж почти всичко, но не беше добре и им ги върнах. То ако е за заголването или рязането - имам заголвачки КлиТек (Клаус) и резачки Книпекс. На практика нямах нищо за кримване, което да работеше доволно добре - затова и купих лидъските, но се наложи да им ги върна. А тези от Практикер - KWB се справят доста прилично с кримпването...

Ето ми и единият от постовете тогава за заголвачките:
stan73 написа:
Пробвах ги, много по-добри са поне от онези. Стоманата им даже е по-добра, и най вече кримпването им работи по-добре, а то ми трябваше най-много. Аз иначе си имам качествени резачки Книпекс и заголвачки Клаус (КлиТек), само кримпвачки нямах читави.

П.П. Доколкото видях KWB са погълнати от Аинхел скоро (през 2012). Ето инфото, което намерих за тях на сайта и, докато търсех снимка на модела да ги покажа: "За KWB
Създадена през 1931 г., KWB е немска компания с повече от 80 годишна история. През 2012 г. е закупена от концерна Einhell Germany AG.
Продуктовият асортимент на KWB обхваща две основни групи: ръчни инструменти и аксесоари за електроинструменти.
Продуктите на KWB се позиционират във високия ценови сегмент и са конкурентен аналог на Bosch, Wolfcraft, Piranha.

Моделът, който купих е в каталога на страница трета в средата.
http://www.kwb.eu/produkte/handwerkzeug/zangen.html

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: