Нека намерим най-тънките цени.
cat - специалист
Днес си отнесох ей тия http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=49763 че моите ми ги откраднаха и неможах да си намеря .
Китайците са се сетили да сложат светодиод на магнита голямо удобство е но изпълнението си е чисто китайско тънък алуминий и големи луфтове на разтятащите се част ама за 6лв толкова .Магнитните тавички са хубави струва си да си вземе човек не са първа необходимост но е удобство като рботиш .
resistbody - майстор
Имам същите заголвачки, само че са поръчвани от китай.
Рязане 3 от 5, заголване пак 3 от 5, кримпване не повече от 2 от 5, като оценки.
Имам 4-5 вида заголвачки и най-използвам ръчни заголвачки, без механизъм, дори и без ограничителя, след 200 заголвания свикваш. За кримпване си има точно определени инструменти, един за изолирани, един за не изолирани, един за кабелни накрайници и т.н. Това съм го научил на принципа купи евтино всичко в едно и после купи специализирания инструмент ;) след което свиркаш и работиш бързо и качествено ;)
fore - майстор
Така е качеството струва скъпо. Аз като няма под ръка Чешките клещи и със секачките се оправям. А за кримпването с обикновени клещи също се получава.

Понеже ще купувам едни други инструменти сега, та оставих тези Клещи за по натам, ако има.

----------

От Сватбата ми залежаха две бутилки Джеймисън и Жената вика са за какво купи тоя Доктор Джак, като има и Джеймисъмн и Джони Пешеходеца ти стой в шкафа за красота. Как да и обясня че Пешеходеца си е за декорация, а Доктора има много по добър вкус от тоя литров Джеимисън.
Като ми казала да купя на Детето Проспан за кашлицата съм се сърдел, а за мене съм си вземал Уиски. Е аз също има кашлица и сополи в тоя студ. :-D

------------

Само не рабрах тия Маймуни с какъв точно вкус са ? Avas_co да не дойда да тестваме с тебе Доктора и Маймуните, както правихте с Инверторите преди време :lol:

И втори въпрос по техническата част - Как е правилно да се пие Уиски ?

Аз го сложих във фризера и после му слагам и 2 бучки лед. :)
themask - специалист
fore написа:
И втори въпрос по техническата част - Как е правилно да се пие Уиски ?
Аз го сложих във фризера и после му слагам и 2 бучки лед. :)
Офф: С този си метод, да ти кажа, не пиеш уиски...
pgt - специалист
Я го оставете това уиски и то на каква цена е. :rolleyes: Вземете си качествена домашна ракийка сто пъти по-добре и по-евтина. :partyman:
kozl - майстор
Къде ве в Лидъл ли :? Некой гроздов пилос :?
fore - майстор
Имам и ракия от Лелята и от Бащата - отлежала. Ама по трудно ме влече. Ще я подкарам и нея.
hakama - специалист
Бормашината от 40лв колко мм бетон може да пробие?
За дома - ширпотреба ми трябва.
cholev - майстор
kozl написа:
Къде ве в Лидъл ли :? Некой гроздов пилос :?
Трудно се купува добра гроздова ракия. Носат ми на 2 пъти- ц не става. Едно че не ме влече, втора редко има добри майстори и с добри материали.
Затова си карам на водка. Сега си взех от Лидъл Стандарт на 15лв, чат пат от Била зеленая марка и понякога отскачам до Березка в Борово за некоя и друга бутилка от сибирските, които там са на добри цени и разнообразие (към тех и червен хайвер ако има на промоция :) )

Но в Лидъл-а имаше италианска грапа доста добра преди време. мека и с вкус на грозде от времето преди 10-тина години когато и аз печах в една по голяма тенджера, серпентина в къщи. Сега не ми се занимава и подарявам джибрето на брат ми. Сега му го дадох и остави кило сливовица. Е не ми върви. Ударам по една глътка вечер да намалява :-D

Повече ме влече виното. Ама мойто още не е станало (1 декември го пускам). За сега карам на купечко. В лидъла в момента има френски 3 вида на цена 5.99лв. доста добри :drinkers:
cholev - майстор
hakama написа:
Бормашината от 40лв колко мм бетон може да пробие?
За дома - ширпотреба ми трябва.
Макс. диаметър на пробиване
в дърво........................................25 mm
в бетон.........................................10 mm
в стомана ......................................8 mm

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: