XpacTa написа:profesionalist_wood написа:Тия нормални ли са? Те има в Алиекспреса за 200 лв 180 ампера с фрий шипинг
От aliexpress няма ли да има МИТО и ДДС ?
XpacTa написа:profesionalist_wood написа:Тия нормални ли са? Те има в Алиекспреса за 200 лв 180 ампера с фрий шипинг
presar написа:Щом комшията получи телефон от Китай за 180 долара....без митница. Значи може. Скоро ще вадя карта от ОББ за да си пазарувам оттамXpacTa написа:profesionalist_wood написа:Тия нормални ли са? Те има в Алиекспреса за 200 лв 180 ампера с фрий шипинг
nikolson написа:В Ташев ще има тридневна промоция на инструменти. Има интересни неща, някой може да прежали лидълския синдром.Имат няколко много добри оферти.
profesionalist_wood написа:Ако на на комшията телефона е дошъл от Китай, то той е минал между капките и се е отървал от Митница. Този кютюк няма как да мине без да му тряснат 20% ДДС + 12лв (такса да те представя пощата пред Митницата) +3,50 такса обработка.presar написа:Щом комшията получи телефон от Китай за 180 долара....без митница. Значи може. Скоро ще вадя карта от ОББ за да си пазарувам оттамXpacTa написа:
jekasus написа:Днес направих глупост - имах възможност да сравня двата мултикътъра - моя Парксайд и на един колега син Бош. Но не ми дойде на акълаЩо не купи мултикътър като беше в Русия беа имам два чисто нови ножа за дърво
![]()
Също днес имам още една случка, ама пак ще метнем спора за лъки бой...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: