Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
и щеше да си напазарува хубави сребърни ибрици правени на чаршията в Габрово....със капаче неразливащо....и хубаво течно розово масло от Казанлък за гръбначния стълб...
Valkooooo - специалист
Какво ще кажете за акумулаторната отверка, която е от днес на промоция ? Благодаря!
dadko - майстор
От четвъртък, 27-ми юни - пускат електроженче- до 80А с маска и чукче за шлака даже. Е, слабичко изглежда и макар да пишат, че работи и с електроди 2,5мм- малко съм скепичен. Но пък- за 99 лв- какво му плащаш...
LazarGanev - "Велик майстор"
dadko написа:
От четвъртък, 27-ми юни - пускат електроженче- до 80А с маска и чукче за шлака даже. Е, слабичко изглежда и макар да пишат, че работи и с електроди 2,5мм- малко съм скепичен. Но пък- за 99 лв- какво му плащаш...
В тия времена е пълно с боклуци и безполезни вещи, пари да имаш :wink:
даа а по времето на соца трябваше яки връзки за да се сдобиеш със ,,западна,, стока...разбирай стока за ширпотреба....имаше един дето се беше развел с една през 80-те и беше й казал дай си ми чорапите! Щото били френски синтетични... :)
пишман_майстор - майстор
Valkooooo написа:
Какво ще кажете за акумулаторната отверка, която е от днес на промоция ? Благодаря!
Струва ми се ...пич@ въшка :razz:
Купих най-сетне зеге на Парксайд PSTK 730 A1 :-D :-D :-D
angel_ov - специалист
profesionalist_wood написа:
Купих най-сетне зеге на Парксайд PSTK 730 A1 :-D :-D :-D
Голяма сила е!
dundi - специалист
Valkooooo написа:
Аз я имам отпреди, мисля че работи добре. Скоро навивах 5 винта по 2 см в ПДЧ с нея без предварително разпробиване, справи се нормално. За дребни работи става. Днес във Лидл във Варна до Кауфланд имаше доста бройки прободни триони (зеге) и саблени, имаше и двата шлайфа - делта и ексцентър.
dpp - специалист
КОлеги, някой да се е обзавел с комплекта от три клещи тип "трета ръка" които са на промоция в момента 13 лв общо? Че одавна се каня за подобни клещи а сега ги ивждам комплект 3 броя - дали стават за нещо въобще..?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: