Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
dundi написа:
Благодаря на Стан73 за информацията за клещите, наистина има разлика между тях като се вгледаш, обзаведох се и аз с едни резачки и едни комбинирани. Днес гледах комплекта с вложки " гедоренцето" - изглежда ми добре но е на 1/4,а аз имам такова събрано от форс и топмастер. Иначе си взех челник с фенерче, свети добре, преди да се ползва обаче трябва да се отвори капачето, на едната батерийка има пластинка вероятно да не се включи самоволно. Аз се почудих почудих защо не светва и като го отворих видях. :)
Радвам се, че инфото е свършило работа. :)
П.П. Днес ходих до Лидл във Варна, Младост. Имаше още няколко бройки, но бяха останали инструменти само произведени от Овим. Те вероятно също са добри, но иначе всички, които съм си купувал, произведени от ADW са били много яки.
Не съм обаче толкова доволен от тези произведени от Миломекс...
stan73 - майстор
guroto написа:
Новият перфоратор е подобрена версия на стария за същите пари.По-мощен е-3J срещу 2.2J,бутона за избиране на режимите е подобрен(на стария се чупи застопоряващото палче),врътката за ляв-десен ход също е реализирана по-добре(старата е доста ненадежна),главата на патронника също е подобрена.С други думи тези,които си взехме стария вариант сме се прее...ли :finga:
Имам перфоратор от доста години от профи серията на Айнхел - Глобал. И той е към 3 или 3.3 джаула. Трябва да Ви кажа, че са предостатъчно за домашна и/или полу-про работа (аз всъщност съм го ползвал досега за домашна работа и помогнах на двама приятели да си свършат нещо). Силата стига за пробиване и в як стар бетон, за къртене на бетон, мазилка и тухли, със стоманена чаша с твърдосплавни пластини съм издълбавал също и отвори за разклонителни кутии. Ако обаче се натовари сериозно след ползване от 20 до 30 минути постоянно доста загрява и трябва да се спре да поизтине.
Лиддълският даже е с 3 години гаранция и е на много добра цена. Аз за моя на времето платих повече и беше само с 2 год. гаранция...
resistbody - майстор
Да ви попитам имат ли Лидл - мултишлайф(дремел) на 220v, гледах клипчетата в youtube профила на Лидл, но само едно акумулаторно и едно малко. Загледал съм се в Budget-a на Практикер и сега е на 40лв. или Райдър за 45-6лв
stan73 - майстор
И аз не съм виждал досега в праиз листите им, а и в нет-а инструмент тип "Дремел" за 220 волта (иначе също се оглеждам за нещо такова...). От практикерската марка Бъджет имам доста инструменти. Като цяло са доста прилични, особено тези, които бях купил отдавна (малко след откриването на Метро във Варна (тогава още веригите Метро и Практикер бяха на един собственик, та марката Бъджет беше обща)) - тези които купих отдавна бяха много качествени - държат се почти като синя серия на Бош, но сегашните им неща не са толкова добри за съжаление (все пак бих ги предпочел пред тези на Райдър...)
aiako - специалист
Ето малко тест на перфоратора.
Изображение

Някой пробва ли тресчотката?
dido uzunov - специалист
Браво!Моя още не съм го напъвал толкова.
nanobanano - специалист
Взех си сензорната лампа на батерии,но искам да преместя по някакъв начин датчика за движение.Сега засича надолу,а това не отговаря за местата за които е предназначена лампата.Дали има някакъв начин да се преработи?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-1F5 ... _26418.htm
griffin - майстор
PAS 7.2A1 - малко описание :-)
около 40 лв. с литиева батерия взех си го заради въртящия момент според книжката 6-10Nm според това как е нагласен съединителя - за справка среднокачествените винтоверти са 20-30Nm. Както и да е имам 3.6 волтовата отверчица на спарки която е 4Nm това сравнено с него е направо звяр взех си го главно за завиване т.к честата смяна на битове ме изнервя. Може да се справи с повечето винтове които намерих из нас даже успя да навие 60х5 в сух чам. Обикновенно такива винтове ползва от дъжд на вятър. Добре е измислено че осветлението започва да свети малко преди да почне да се върти главата, има съединител достатъчно мощно е за повечето задачи които ще му намерите. Минус-а е че батерията е несменяема и зарядното е 3 часа. Ако пуснат модел с едночасово ще е много далавера въпреки че се чудя ако му намеря по як адаптер дали батерията няма да се зарежда много по бързо все пак доколкото съм запознат адаптера е само източника на енергия самата електроника която контролира батерията е в винтоверта.
jekasus - майстор
Днес откриха Лидл-Добрич :-D На мен ми трябва мултикътър :-D ако го няма там, няма и да вляза повече в магазина :-D
ribnikolaevi - майстор
Можеш да им го поръчаш. Ще ти го дръпнат от друг магазин.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: