Нека намерим най-тънките цени.
griffin - майстор
Драгозов доста от зеленките инструментчета на лидъл като цена качество са далеч по - добре от зелените бошове. Поне според мен. Иначе си прав немарковите машини нямат части и трябва да измисляш нещо да пригаждаш лагери втулки и т.н.
Mega - специалист
prascho написа:
Ивайло, това са все пак само 38% /15лв/. Стандарта ни е висок, ще го преглътнем.
Точно, в България ни таксуват и вазелина. ;)

... колкото до инструментите от Lidl, за хоби клас са перфектни. Защото позлвам и инструменти от Профи клас, но те са ми за работата. За вкъщи всичко взето от Lidl се справя повече от добре за парите си. Да не казвам, че взимам два пъти чистачки за служебната кола и са перфкетни.
Avas_co - майстор
dragozow написа:
Внимавайте с машинки с гаранция от Лидъл, защото след изтичане на гаранцията части за тях няма. Една машинка за подстригване ми я замениха заради счупено керамично ножче, ако нямаше гаранция я хвърлям, защото от сервиз Бушона казаха че части за лидълските машини нямат. Та май по-добре някой зелен Бош, Крес или нещо друго, защото след 3 години не може да си купите даже четки.
С теб съм работил и ме радваш( имам от сините китайци и даже си мисля за още един) , но тук яко ме изгуби.
Явно никога не си имал допир с Крес, че да си позволяваш да ги сравняваш със зелен бош, че Крес са класи над синия.
Сори, че ще ти го кажа, но Крес са бая класи над хитачито,което продаваш.
kabel96 - специалист
Avas_co написа:
dragozow написа:
Внимавайте с машинки с гаранция от Лидъл, защото след изтичане на гаранцията части за тях няма. Една машинка за подстригване ми я замениха заради счупено керамично ножче, ако нямаше гаранция я хвърлям, защото от сервиз Бушона казаха че части за лидълските машини нямат. Та май по-добре някой зелен Бош, Крес или нещо друго, защото след 3 години не може да си купите даже четки.
С теб съм работил и ме радваш( имам от сините китайци и даже си мисля за още един) , но тук яко ме изгуби.
Явно никога не си имал допир с Крес, че да си позволяваш да ги сравняваш със зелен бош, че Крес са класи над синия.
Навит ли си да направим подобен тест.Аз давам син бош винтоверт ти даваш керс. :supz:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_EEtGCL-2P8[/youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=_EEtGCL-2P8
За Хитачи потвърждавам че излязоха калпави инструменти.Имам 4 и 4 се счупиха марково.
dragozow - майстор
Avas_co написа:
dragozow написа:
Казвам принципно за какви марки от ниския ценови клас се сещам без да ги класирам. Идеята е че за малко повече пари има части, в повечето случаи налични в България. Нека да не е Крес, примерно Мактек като цена/качество е доста добър пример. Hitachi е по-висок клас машина от Крес, въпреки че имат и не толкова добри модели. Говорим обаче за това как след 3 години хипотетично машината ви се разваля, гаранцията е изтекла и почвате да търсите някаква специфична част. Освен че няма, не може и да се поръча от някъде. Иначе и аз имам от Lidl доста неща без инструменти разбира се.
Avas_co - майстор
Хайде малко по-сериозно с тия платени клипчета.
Нали не смяташ, че ще минеш с пикап тежащ три тона върху, която и да било машина и тя ще оцелее.
Верта ми е още нов и ще ме жал, но включвам перфоратор в играта с падане от петия етаж и подрънващ върху скелето до дъното на асансьорната шахта, удавяне с вода и още какво ли не, с навъртяни над 100 К дупки фи 12 и още не знам колко 6,8,10,16,18,че даже и 25.Машината е влизала 2 пъти в бокса и втория беше щото изгубих някаква дистанционна шайба, като го отворих да го подсушавам и взе да ручи(въобще и нямаше нужда да се занимавам с глупости и да я отварям).Всичко това за над 8 години работа и машината още влиза смело в битка.
Е, Драгозов колко да е нисък :? тоя ценови клас.
А, за хитачи хич и не ми се спори, на мен ми изглеждат като ефтини пластмасови играчки.
Пипал съм хитачи и хич не ме впечатли.
dragozow - майстор
По-скоро въпроса е дали не е по-добре да дадеш 20 лв повече за ъглошлайф със сервиз и части.
ralev - специалист
ДрЪнгозов толкова ли го закъсахте почна и в тая тема да се рекламираш. Шибаното Хитачи дето предлагаш нито са машини нито сервиза ви е сервиз. А Крес са на светлинни години напред не случайно в Германия и Швейцария някой модели са им с 10години гаранция. Крес са едни от големите производители на истински неща произвеждат някой от ъглошлафите и зегета на Хилти. А въпроса с четките е смешен всеки който разбира малко от малко знае ще са стандартни и се намират на всякъде! Виждал съм 12 годишен ъглошлайф Крес от железарска работилница които за първи път смени четки , а колектора бе като нов. А на Парксайд съм сменял четки купени от първия магазин.
dragozow - майстор
Не рекламирам нищо, не казвам на никой да си купи определена марка. Писането на името ми грешно умишлено не ме обижда. Въпроса е съвсем друг, ако четки могат да се намерят навсякъде, ако се счупи пусковия ключ или някоя зъбчатка, която не става от друга машина и няма части какво става? То е ясно какво става де.
mitko64 - майстор
Не съм ползвал Крес, освен едни шила СДС мах, които не струваха, но ценово и на мен ми направи впечатление, че са под Хитачито. В Гермния(югозападна) ги гледах на цени малко отгоре нашето Спарки. А с Хитачи видях, много майстори работят, както и Макита, Хилти и Де Уолт. Интресно е, никой не видях син бош да извади.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: