Нека намерим най-тънките цени.
dragozow - майстор
Не е имало чак толкова ниски температури за да се пукне. Ако е в помещение там надали е падало под нулата. Обезвъздуши и пробвай пак, ако не става я носи за сервиз, ако е в гаранция и не е причината в теб ги сменят направо, защото са евтини и не си заслужава ремонта. Лошото на тези машини е че след гаранцията трябва да я хвърлиш, защото Lidl не внася резервни части и консумативи.
ferrari4456 - специалист
Вътре в къщата я държа.Трябва да я занеса, ако не стане.Ако я сменят директно с нова ще е най-добре.
Аз като им я върна и я приемат трябва ли да нахалствам за нова и да не я поправят или директно ще ми дадат нова?
mitko64 - майстор
Точнах два ножа на точилото за проба. Какво да кажа- точи не зле, но не е подходящо за ножове с гард и такива с извит връх( връх започващ от тъпата страна). На класически готварски нож без гард и връх в средата на клина даде добро заточване. Пробах и на назъбен нож- умрела работа, само развалих острието. За ножици също имам забележки- не ги заточва отначало. Абе малко е като детска играчка, не си заслужава парите.
profesionalist_wood - майстор
Добре че не купих водоструйката, щото се бях засилил да я купувам ама то...нещо ме спря, рекох си че нямат резервни части и така. Друг път ще гледам на Керхер или Бош
mitko64 - майстор
Аз твърдо ще я купувам, но голямата 150 бара, само че вече две години нъц, не я завтаргат.
ferrari4456 - специалист
mitko64 Нали ти казах въднъж къде ги има и ти заради 20лв надценка от страна на лидл нъц.
Водоструйката взе, че се оправи.Вързах една миша опашка на спусъка и я оставих поне 10-20 минути и после, като пуснах си беше нормално.
mitko64 - майстор
Тези двете за които споменаваще едва ли са първа ръка(съмнява ме че са връщани). За крита стока май политиката на Лидъл е обратна- яка промоция( 18V винтоврътки), да си пукат далавераджиите.
dragozow - майстор
profesionalist_wood написа:
Добре че не купих водоструйката, щото се бях засилил да я купувам ама то...нещо ме спря, рекох си че нямат резервни части и така. Друг път ще гледам на Керхер или Бош
С Керхер положението е подобно. Има части, но цените им са по-високи от цената на машината. Говоря за битовите машини. Ние сме и сервиз на Керхер та знам.
stan73 - майстор
Да, но толкова евтин Керхер с метална помпа няма (доколкото помня водоструйката беше около 100 лева), а на всичкото отгоре лидълската водоструйка се произвежда от Гризли, която си е много сериозна фирма (аз я уважавам повече от Керхер (а и под секрет Гризли произвеждат и за фирми като Метабо)), освен това няколкото пъти, когато съм имал проблем с лидълски неща, без заяждания са ми подменяли съответният продукт или са ми връщали парите. Съжалявам ако звучи като реклама, но наистина съм доволен.
Единственото от което съм супер недоволен обаче е, че асортиментът на ЛИДЛ от инструменти последните няколко месеца е много ограничен... :( Дано това да се промени.
П.П. Както се оказа обаче - проблемът е бил не във водоструйката, а в обезвъздушаването...
dragozow - майстор
Най-евтината с метална помпа на Керхер струва 606 лв, на Лавор 400 лв, на Нилфиск 286 лв.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: