Нека намерим най-тънките цени.
Mega - специалист
Битовете (малките) бяха пуснати и преди няколко месеца и са перфектни!
mitko64 - майстор
Боркороните който е пропуснал, сега е момента. Имат си кусури, но цената си заслужава отсякъде.
ferrari4456 - специалист
Те само за дърво ли са?
resistbody - майстор
ferrari4456 написа:
Те само за дърво ли са?
Не, можеш да го ползваш за много други материали(пластмаси, ГК и други), но не и за фаянс, гранитогрес и подобни, за тях короните са различни. Аз мойте(не са лидълски) ги преправих, че без "чепраз"(незнам дали е правилен технически израз) не режат добре дрървото. ;)
anabolicbeast - специалист
mitko64 написа:
ferrari4456 написа:
Някой може ли да ми даде цялата характеристика на винтоверта.
Видяхте ли цената 119лв?
Преди не беше ли към 88лв?
Беше 88лв. но на разпродажба, пролетта.Голяма борба падна да се вредя. Сегашният има разлики(1,3 Ah. вместо 1,5), друг патронник( май не е Рьом вече) и зарядното е друго.
Разликата е в модела, стария се води PABS 18 Li-B2 (1,5 Ач), а новия PABS 18 Li-B3 (1,3), но като характеристики са уж еднакви, с изключение на батерията!
Проблемът е, че съм в голяма дилема дали да взема този Парксайд или един Райдер, който се води ПРО и е за 140лв.
http://www.raider.bg/bg/detail_916.html
mitko64 - майстор
ferrari4456 написа:
Те само за дърво ли са?
Ако им отвориш инструкцията, има таблица за избор на обороти при пробиване на ламарина, мед, алуминий и дърво. Пробвал съм ги на всичките, с изключение на стоманена ламарина(достраша ме да не ги прецакам) и режат добре.
mitko64 - майстор
anabolicbeast написа:
mitko64 написа:
ferrari4456 написа:
Някой може ли да ми даде цялата характеристика на винтоверта.
Видяхте ли цената 119лв?
Преди не беше ли към 88лв?
Беше 88лв. но на разпродажба, пролетта.Голяма борба падна да се вредя. Сегашният има разлики(1,3 Ah. вместо 1,5), друг патронник( май не е Рьом вече) и зарядното е друго.
Разликата е в модела, стария се води PABS 18 Li-B2 (1,5 Ач), а новия PABS 18 Li-B3 (1,3), но като характеристики са уж еднакви, с изключение на батерията!
Проблемът е, че съм в голяма дилема дали да взема този Парксайд или един Райдер, който се води ПРО и е за 140лв.
http://www.raider.bg/bg/detail_916.html
Поне на хартия, Райдера бие по всички показатели. Ако някой го има да сподели впечатления. За стария Парксайд съм дал отзиви от теста с 6мм винтове на стр. 52 от темата.
stan73 - майстор
На вид (доколкото виждам от снимките), патронникът на новият 18 волтов акумулаторен винтоверт/бормашина Парксаид Б3 ми прилича на Пиикок - също не са лоши, слагат ги на по-хубавите Аинхели, а имам такъв и на старият ми Бъджет, но определено не са на нивото на патронниците Рьом. И все-пак бих го предпочел пред Райдър (от край време наблюденията ми за продуктите с тази марка са, че са все с някакви проблеми или уговорки, а и не е задължително всичко написано за тях да е вярно...).
anabolicbeast - специалист
Отдавна чаках да пуснат 18 волтовия в лидъл, но сега като видях, че батерията е с по-малък капацитет и е с друг патронник нещо се разочаровах и съответно съм на ръба да се откажа... Като цяло съм много доволен от Парксайд понеже имам малкия 3,6 волтов винтоверт и доста съм го измъчвал, дори му купих мини патронник за от 1 до 6мм свредло и доста дупки направих с него предимно в дърво, но и в метал и съм с много добри впечатление от него. Но понеже един познат, който много работи с такива машини ми прехвали Райдера (конкретно този модел http://www.raider.bg/bg/detail_916.html ), иначе за тази марка изобщо не съм си и помислял! Направи ми впечатление, че цената е сравнително висока за марката и се води "ПРО" серия. МОЛЯ АКО НЯКОЙ ИМА ВПЕЧАТЛЕНИЯ И Е РАБОТИЛ С ТАЗИ МАШИНА ДА ДРАСНЕ 2-3 РЕДА!
ferrari4456 - специалист
Евтина пластмаса, грубо шлайфан метал, най-вероятно със шупли.Батерията е само 1,5Ah.Според мен е някакъв напън да не е съвсем вземи го и докато е в колата да се развали, а е вземи го и след първата кутия винтове го ползвай, като чук.Не бих го взел.
ПП Нещо друго интересно забелязах.Една колежка от работата тип "интернет" тоест всичко търси в интернет, защото искат да правят ремонт се лепна за инструментите на Raider, гледах гледах и накрая се сетих.
http://www.raider.bg/bg/home.html
Виж "мъжагите" с винтовертите и резачките, толкова са им зле инструментите, като външен вид, че почнаха да продават с.... :mrgreen: :проба:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: