Битовете (малките) бяха пуснати и преди няколко месеца и са перфектни!
Нека намерим най-тънките цени.
Mega
- специалист
2542 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!"
ferrari4456
- специалист
Те само за дърво ли са?
resistbody
- майстор
ferrari4456 написа:Те само за дърво ли са?Не, можеш да го ползваш за много други материали(пластмаси, ГК и други), но не и за фаянс, гранитогрес и подобни, за тях короните са различни. Аз мойте(не са лидълски) ги преправих, че без "чепраз"(незнам дали е правилен технически израз) не режат добре дрървото. ;)
anabolicbeast
- специалист
mitko64 написа:Разликата е в модела, стария се води PABS 18 Li-B2 (1,5 Ач), а новия PABS 18 Li-B3 (1,3), но като характеристики са уж еднакви, с изключение на батерията!ferrari4456 написа:Някой може ли да ми даде цялата характеристика на винтоверта.Беше 88лв. но на разпродажба, пролетта.Голяма борба падна да се вредя. Сегашният има разлики(1,3 Ah. вместо 1,5), друг патронник( май не е Рьом вече) и зарядното е друго.
Видяхте ли цената 119лв?
Преди не беше ли към 88лв?
Проблемът е, че съм в голяма дилема дали да взема този Парксайд или един Райдер, който се води ПРО и е за 140лв.
http://www.raider.bg/bg/detail_916.html
mitko64
- майстор
anabolicbeast написа:Поне на хартия, Райдера бие по всички показатели. Ако някой го има да сподели впечатления. За стария Парксайд съм дал отзиви от теста с 6мм винтове на стр. 52 от темата.mitko64 написа:Разликата е в модела, стария се води PABS 18 Li-B2 (1,5 Ач), а новия PABS 18 Li-B3 (1,3), но като характеристики са уж еднакви, с изключение на батерията!ferrari4456 написа:Някой може ли да ми даде цялата характеристика на винтоверта.Беше 88лв. но на разпродажба, пролетта.Голяма борба падна да се вредя. Сегашният има разлики(1,3 Ah. вместо 1,5), друг патронник( май не е Рьом вече) и зарядното е друго.
Видяхте ли цената 119лв?
Преди не беше ли към 88лв?
Проблемът е, че съм в голяма дилема дали да взема този Парксайд или един Райдер, който се води ПРО и е за 140лв.
http://www.raider.bg/bg/detail_916.html
stan73
- майстор
На вид (доколкото виждам от снимките), патронникът на новият 18 волтов акумулаторен винтоверт/бормашина Парксаид Б3 ми прилича на Пиикок - също не са лоши, слагат ги на по-хубавите Аинхели, а имам такъв и на старият ми Бъджет, но определено не са на нивото на патронниците Рьом. И все-пак бих го предпочел пред Райдър (от край време наблюденията ми за продуктите с тази марка са, че са все с някакви проблеми или уговорки, а и не е задължително всичко написано за тях да е вярно...).
anabolicbeast
- специалист
Отдавна чаках да пуснат 18 волтовия в лидъл, но сега като видях, че батерията е с по-малък капацитет и е с друг патронник нещо се разочаровах и съответно съм на ръба да се откажа... Като цяло съм много доволен от Парксайд понеже имам малкия 3,6 волтов винтоверт и доста съм го измъчвал, дори му купих мини патронник за от 1 до 6мм свредло и доста дупки направих с него предимно в дърво, но и в метал и съм с много добри впечатление от него. Но понеже един познат, който много работи с такива машини ми прехвали Райдера (конкретно този модел http://www.raider.bg/bg/detail_916.html ), иначе за тази марка изобщо не съм си и помислял! Направи ми впечатление, че цената е сравнително висока за марката и се води "ПРО" серия. МОЛЯ АКО НЯКОЙ ИМА ВПЕЧАТЛЕНИЯ И Е РАБОТИЛ С ТАЗИ МАШИНА ДА ДРАСНЕ 2-3 РЕДА!
ferrari4456
- специалист
Евтина пластмаса, грубо шлайфан метал, най-вероятно със шупли.Батерията е само 1,5Ah.Според мен е някакъв напън да не е съвсем вземи го и докато е в колата да се развали, а е вземи го и след първата кутия винтове го ползвай, като чук.Не бих го взел.
ПП Нещо друго интересно забелязах.Една колежка от работата тип "интернет" тоест всичко търси в интернет, защото искат да правят ремонт се лепна за инструментите на Raider, гледах гледах и накрая се сетих.
http://www.raider.bg/bg/home.html
Виж "мъжагите" с винтовертите и резачките, толкова са им зле инструментите, като външен вид, че почнаха да продават с....

ПП Нещо друго интересно забелязах.Една колежка от работата тип "интернет" тоест всичко търси в интернет, защото искат да правят ремонт се лепна за инструментите на Raider, гледах гледах и накрая се сетих.
http://www.raider.bg/bg/home.html
Виж "мъжагите" с винтовертите и резачките, толкова са им зле инструментите, като външен вид, че почнаха да продават с....

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература