Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Благодаря за инфото ! :)
Поне за мен е много полезно, защото досега не съм "пипвал" такава фреза.
prascho - майстор
Еди, то тестването на тази машина е като при тест на жена. Важно е да има клатене :-D .
profesionalist_wood - майстор
Дай им снимков материал и отбелязано със стрелки,белким да сме американци :lol:
Моя скапан райдер има луфтове нагоре-надолу пък си работи вече 9-та година

Но не си мислете да работите с фрезата от Лидъл професионално,защото просто е смешно да си купиш инструмент от бакалията и да бачкаш профи....пък и цената не отговаря на реалността,може да е била поръчана в китай за 40 лв и да я продават за 80 лв.
Пък нали знаете че има разлика от цените за фрезите от 80 до 1000 лева....
Ако я натоварите като работите денонощно,ще изгори ротора.
Chefo77 - майстор
profesionalist_wood написа:
Те вече са забранени,ама и не помня колко вата....поне имаше изискване да е 900 вата...
Да бе. Гледам си тримесечния Philips модел 2014-я, с 5-о поколение циклон и какви ли не простотии и се чудя ... 2000 вата ли е (както са го написали), не е ли ... и дали са ми го продали в магазина или съм го намерил на пътя... Плащам го, значи трябва да съм го купил :wink:
Но пък като знаем как изобщо не можем да намерим по магазините крушки с нажежаема жичка ... :lol:
Ейй, това ЛЕД-а бил голяма работа! 7 вата и в пералното е ден!
profesionalist_wood - майстор
Ами Лед крушките са страхотни. Обичам да ми свети в топло жълто,а не в студено бяло.....
EDI - майстор
Да бе, направо хич няма ламБи с нажежаеми жички :lol: Напоследък се подобриха ЛЕД-овете - осветеност, охлаждане, използвани диоди, преди 2-3 години си беше събитие в дюкяните да има повече от 3 вата, пък и те бяха по 8-9 лева.Сега гледам, 5 ватовите са по 4-5 лева.
Профи, не си е работа да си купиш нова машина и да видиш да ти хлопа ротора :lol: било поради дефект, било по друга причина.Някой колега ще се чуди после, що му бие фрезера, като сложи с по-голям диаметър и се вдигне ъгловата скорост.Пък и при 30000 оборота си е леко опасно да има такива проблеми с радиално биене най-вече.
teon - специалист
...за тая прословута фреза-как проверявате за луфтовете във водачите(къде,колко,как)?...хмм, предусещам,че пак ще има тунинг :mrgreen: ...
EDI - майстор
Е, надали ще е съвсем без луфт/пък знае ли се/ - и профи машините си страдат от подобни проблеми, въпроса е да не ходи много.За проба, като сложиш на нещо равно основата и я притиснеш, поразклати корпуса на ляво - на дясно, ще си проличи.
teon - специалист
...м.да, от любопитство съм пробвал(любителски машини) по магазините...като че ли зеления Бош беше най-добре от всички...
prascho - майстор
Леле....съвсем случайно се настаних в хотел точно срещу лидл в Шумен :). Егаси.....Нема нужда да паля дакела.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: