Нека намерим най-тънките цени.
nanobanano - специалист
Какво мислите за сгъваемия ключ за гуми.Изглежда доста масивен,но сглобката дали ще издържи на доста напъване с рамо-тръба?
stan73 - майстор
Вече писах по-рано точно за този ключ. Изглежда ми рехав за сериозно напъване. Ако няма заял болт - няма да има и проблем, но аз предпочетох сериозен несгъваем кръстат ключ с марката Керн, Австрия. Имам го поне 5 години, много е здрав. Купих го за около десетина лева от бензиностанция на Лук Оил или Омв. Даже е толкова здрав, че с него скъсахме успешно един от болтовете на колелето (ужасно корав (по памет - клас някъде към 13.5 (става въпрос за фолксвагенов болт)), понеже беше завит накриво с пневматичен гайковерт от гумаджия с 2 леви и дълбоконавряни в гъз*т му ръце и после ми се отели вола докато оправя нещата... Оттогава не давам гумаджиите да ми пипат болтовете на колелата - сам си сменям гумите с въпросния кръстат ключ Керн (корав е колкото си иска), а и първо си навивам болтовете на ръка бавно и внимателно, като знам колко се гърчих, докато разпробия ултра коравия болт и поле да намеря стругар, който да ми оправи резбата на главината...
stan73 - майстор
В новата брошура освен другите хубавини има вече даже и малкото циркулярче:

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-C85F3E75 ... .htm?id=54
mitko64 - майстор
Явно ще се става рано заради клещите- гарги. Метчиците и плашките също са интересни, но предполагам, че въртоците не са от стомана, имам техен комплект метчици и въртока е малко несериозен( не го лови магнит). За циркулярчето- модела PTS 480A1, по ми хатесва, него го дебна отдавна.
Последна промяна от mitko64 на чет ное 21, 2013 6:02 pm, променено общо 2 пъти.
monster18 - специалист
Със сигурност ще се вземат клещи ами кажете мнение за перфоратора ?
stan73 - майстор
Да, клещите, особено ако са ADW (Абрахам Дитрихц) - ще са брутално яки...

П.П. Перфоратора ми се вижда слаб, но за парите си, като за лека домашна работа мисля, че ще стане (имат и друг, по-добър модел, но беше малко по-скъп...).
ESPACE - майстор
mitko64 написа:
Явно ще се става рано заради клещите- гарги.
Всеки път като пуснат клещи ги гледам и всеки път не ги бива. Първия път като пуснаха преди години взех. Пълно разочарование. За 5лв. и този път едва ли са нещо особено. Все пак истински маркови гарги на Книпекс например са над 30лв.
Последна промяна от ESPACE на чет ное 21, 2013 7:27 am, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
Стават си отсякъде, поне арматурните, хрупат 2.5мм. стоманена мрежа без дефекти по резците. Ползвам ги редовно. Имам и всички други, без гаргите, но отзиви не мога да дам- почти не съм ги ползвал.
ESPACE - майстор
Допълних си мнението, визирах конкретно гаргите. Дано са на друг производител, както се надява stan73
dpp - специалист
Метчиците и плашките ако някой ма инфо или е зимал да каже , че одавна се каня да си зема , че нямам.. Интересува ме е това зеге - нов модел е някакъв , дали става. Циркуляра ако е около 2.5 кила го отнасям. Иксма нещо леко и удобно за работа с една ръка. Видях един Ейнхел в Баумакс дето е преработен флекс 750W и беше супер - че и потъващ го бяха преработили ама 160лв...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: