• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 310
Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
Аз досега не съм виждал перфектното зеге.
Chefo77 - майстор
Ако търсиш между Лидлските чекии и онези червените "българските", няма и да го видиш. :wink:
kozl - майстор
чет окт 25, 2018 11:12 pmjekasus написа:
Аз досега не съм виждал перфектното зеге.
И аз. За тва си купих и циркуляр след рендето. Да ама лидилски :sad:
nikolson - майстор
Народът го е казал, "козата си сака пръч". Преведено на лидълски, лидълският електрожен иска лидълски винкел. Компромисно, може и пернишки.
manobg - специалист
Винтоверта от 03.11 дали е добър в сравнение с импакт-а ?
batVenci - специалист
Винтоверта е с по-слаб въртящ момент, но с по-прецизно дозиране на въртящия момент...
jekasus - майстор
пет окт 26, 2018 3:14 amChefo77 написа:
Ако търсиш между Лидлските чекии и онези червените "българските", няма и да го видиш. :wink:
Аматьор ме изкара :-D Да имаш зеге, което, да отговаря на мое разбиране за перфектното? :-D
пишман_майстор - майстор
А какво точно е "перфектното" зеге :) ? Знам, че е малко риторичен въпрос ....
М/у другото с дебелите ножчета на хилти,правят доста приличен срез и по-халтавите зегета. Само да е читава малко от малко водещата ролка и да не се усуква захвата на ножа излишно осево .
При стабилно зеге с алум. редуктор, добра ролка без излишни луфтове , с голям ход на ножа, с неподдаващ на усукване захват ( ненапразно съм го подчертал това ) и дебел ( и подходящ ) нож , се постигат много приличен срез ( за зеге ) и в по-дебел материал. Лично наблюдение , собствени изводи и работа с доста бивши и настоящи видове и модели зегита.
cholev - майстор
пет окт 26, 2018 9:23 amnikolson написа:
Народът го е казал, "козата си сака пръч". Преведено на лидълски, лидълският електрожен иска лидълски винкел. Компромисно, може и пернишки.
Това в мойте градина :)
По въпросите със зегетата- имам и аку и ел- ел даде фира, а аку го ползвам чат пат без фанатизъм. Преди години кат имах едно зеге и една бормашина и ъглошлайф125мм беше основен инструмент (скил) скила, бормашината и ъглошлайфа след това ги подарих. Сега имам 6 циркуляра и 3 саблени. За чий к*р ми е това зеге. :-D
По въпроса с винкело- ъъъ- инвертора. Това ми е един от любимите инструменти. Много добро попадение. незнам има ли ' хот старт' и ми е през .. но прави перфектни заварки дори и за моя любителски опит- празник. Страхотна машинка само 3 кила- с 2 и 2.5мм е терминатор
Chefo77 - майстор
пет окт 26, 2018 8:00 pmjekasus написа:
пет окт 26, 2018 3:14 amChefo77 написа:
Аматьор ме изкара :-D Да имаш зеге, което, да отговаря на мое разбиране за перфектното? :-D
Не аматьор, просто търсиш на неправилните места :wink:
Имам таман две. Може да ти дам да си поиграеш с едното, ама няма да искаш да ми го върнеш после :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 310

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: