Нека намерим най-тънките цени.
bulhomes2 - майстор
Бах тоя прав ъгъл. Чудно ми е кола как си избирате...
themask - специалист
bulhomes2 написа:
Бах тоя прав ъгъл. Чудно ми е кола как си избирате...
Хахаха, как - с правия ъгъл, как :mrgreen:

Много се отплеснахте от темата за Lidl :!:
mitko64 - майстор
Eми отплеснахме се, че в четвъртък много постен асортимента. Акумулаторните машинки ги крият, само изнервят обстановката, та надничаме по чуждите лидъли(Италия и Малта е най-гот).
stan73 - майстор
mitko64 написа:
Този mtx ли имате в предвид http://www.instru.bg/agal-prav-400mm-al ... izlyat-mtx ? На доста места предлагат този бранд, но май вносителят е - светът на инструментите България ООД. Но продават само на едро. МatriX е друга фирма за ел инструменти. В продавалника има един миксер Matrix, много изгодно.
Точно тези, но мисля, че още в първият пост, когато писах за тях писах и съкратеното MTX.
Нивелите им не знам как са (имам само ъгъл, катинари и електричарски отвертки с тази марка - определено стават). Имам 5 нивела обаче (предимно кучета) - нито един не ме удовлетворява и сега не смея да рискувам с друг... Ако намеря къде във Варна ги има тези Капро-та, дето ги споменавате по-горе, че ги бива и ако цената не е зверска - вероятно ще си купя да имам поне един читав.
klomo - специалист
mitko64 написа:
Eми отплеснахме се, че в четвъртък много постен асортимента. Акумулаторните машинки ги крият, само изнервят обстановката, та надничаме по чуждите лидъли(Италия и Малта е най-гот).
Колега, успокой малко тази нерва. И после се чудим, защо сме второ качество хора.
fore - майстор
Мерих в нас Л-образната, Гръцка стълба за 70 лева която купих от Опълченска за Апартамента. Широчината и е 39 см.

Та тази Лидълската с тези 30 см, ще ме прощават, ама аз не съм джудже и не виждам как бих я ползвал. Можеби на страни да вървя по нея ще е по удачно. Ако беше 70 лева с тази ширина -добре, ама за 150, според мене не са познали.
mitko64 - майстор
Teзи 30 см. така и не разбрах кой размер са в сгънато положение. Иначе такава алуминиева, широка38(вътрешно33см), имат Бриколаж, за 149 лв.. Само ламаринените платформи не видях дали има.
fore - майстор
30 е широка.
mitko64 - майстор
Аз пък и давам външно поне 35см.
fore - майстор
Даваш, не даваш - тясна е зя тия пари, а и за нормална работа.
Нали трябва да се ползва професионално. Като се чудиш къде да стъпиш, дали ще можеш да гледаш тавана и да шпакловаш нормално примерно.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: