Нека намерим най-тънките цени.
dragozow - майстор
Никой не се рекламира, че продава боклуци на дребно
Напротив, как ти звучи реклама че продават бормашина и ъглошлайф с 5 години гаранция за 29 лв? На всички е ясно че това е боклук и въпреки това реализират xxx бройки. Преди малко отивам да купя месо от едно проверено място на което пекат всякакви хубави и истински неща. Една телешка печена наденица, приготвена от човека, който я пече от месо струва 4.20 лв. Същата наденица ама боклук струва 1.60 лв при съседа му.

edit
наденицата наистина е хубава и такава не съм ял от години
schuldiner - майстор
Звучи ми като "ако я включиш повече от пет пъти за пет години, ще ти дам нова". Ама всичко е изчислено - 90% от клиентите не го правят (ползват еднократно), съответно реално само 10% от продуктите подлежат на рекламация, а от тях колко въобще ще се главоболят с претенции...
Иначе е странно как навсякъде правят клиентски карти с бонуси (сякаш нормален човек ще се върне в такъв магазин), а клиентите им все различни и за по 10-20 лв.
А е очевидно защо хипермаркетите не могат да се класират за профи магазин - аз ако съм консултант, не мога да излъжа за боклука, който пробутват. А копеленцата, дето ни съветват, много добре продават, но бъкел не разбират от материята... Пак казвам: клиентите са виновни, щото плащат, за да ги третират като идиоти. И не само че стимулират безочието на псевдотърговците, ами и убиват бизнеса на нормалните хора.

Тема "BAUMAX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: