Нека намерим най-тънките цени.
професионал - специалист
Все още сме с оригиналната батерия и нямам толкова проблеми с дерайлиране - случва се само на кръстачката, и то когато влака върви към разклоняване - инак няма ядове!
ESPACE - майстор
Днес на националната разпродажба са пуснали акумулаторната отвертка на 3,6V по 22лв. Пише че е с 43% намалена от 39лв.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CnkBwduI-Bk[/youtube]
dundi - специалист
Във Варна имаше уреда за гравиране намален на 9,99 лв. Аз я имам отпреди малката отвертка, цената и беше 39 лева. Заслужава си според мен да се вземе, върши работа, даже съм я напъвал малко повече ама не се дава. :)
ferrari4456 - специалист
Аз отивам да видя дали нещо ще мога да взема... :lol:
stan73 - майстор
Да, от интересните неща имаше също акумулаторна подочистачка за 24 лева и уред за гравиране и шлаифане (дремелоподобен) за 20 лева.
ESPACE - майстор
Уреда за гравиране беше на 9,99лв. Макар че този който гледах няма нищо общо с дремел-няма въртяща се част, само вибриращо острие май.
stan73 - майстор
Ох, вече написах - дремелоподобен (сега е за 20 лева, а преди бяха за около 40 лева). Този, който ти имаш предвид е съвсем различен.
shotik - майстор
За днес има предложение за комплект за местене на мебели и аз купих един,за 22 лв,четири ъглови платформи с по три колелца отдолу,въртящи се и един лост за повдигане на мебелите,75 кг максимално тегло препоръчват ,аз го купих,защото се очаква сина да прави ремонт и пет секции трябва да се преместват .

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-69C4040B ... il&id=2218
dadko - майстор
За много години! Живот и здраве през новата година на всички съфорумци.
Минах днес през Lidl да си взема и аз комплекта за преместване на мебели, че повече от месец съм в ремонтни дейности и сега доста шкафове ще трябва да местя пак.
Ама- то имало някаква разпродажба и си харесах една алуминиева стълба за 70 лв. а имах нужда от такава, че на тази, която ползах сега и се скъса едно стъпало, добре, че не се пребих...
В Lidl-а имаше виброшлайфчета, полирмашинки,шкурки, поп-нитачки и какви ли не джунджурии, все намалени.
след малко ше кача снимки на стълбата.

Прикачен файл

108_0834.JPG
108_0834.JPG (107.79 KиБ) Видяна 5264 пъти

Прикачен файл

108_0840.JPG

Прикачен файл

108_0841.JPG

Прикачен файл

108_0848.JPG

Прикачен файл

108_0844.JPG
EDI - майстор
А, стълбата е идеална за 70 лева.такива гледам над 180 вървят.Браво, :partyman: добра покупка.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: