Нека намерим най-тънките цени.
nanobanano - специалист
Или кажи че искаш шаблоните или го връщаш.Да видиш как бързо ще ги намерят :)
comunikator - специалист
Всички останали кутии били разпечатени и от тях липсвали шаблоните.
В момента не очакват повече бройки така,че не могат да ми намерят шаблони.
Ако искам мога да го върна с радост ще ми върнат парите,но после няма да мога да го купя за тези пари така,че реших да си търся шаблони от друго място (просто незнам къде).Преди 20г продаваха по книжарниците такива шаблони,но скоро не съм виждал!?
Chefo77 - майстор
Аз затова като гледах моя, изрично погледнах в кутията дали има шаблони - има, 2 броя. :wink: Всички в купа бяха разпечатани.
В техническа или ученическа книжарница дали няма да има? АБВ например, Хирон ... ?
mumar - специалист
Някъде да сте засичали из Лидъл пирографи?
Няма ги отдавна, ма сега ме е ударила музата...
atanasov2004 - специалист
ЧНГ ! :) Искам да питам нещо. Купих си на 31.12.2013г.,един ръчен циркуляр за 75лв., 710 Вата, с едно малко дискче от 110мм и вътрешен отвор- 20мм....Да...трябва ми такава машинка за ремонт на пчелни кошери. След като "РАЗМИСЛИХ" го върнах на 02.01.2014г., върнаха ми парите без проблем...Продавачката ми се усмихна любезно
с въпроса: Не работи ли ? и сторнира покупката. Гложди ме мисълта дали не съм се "минал" :-D като върнах ръчния циркуляр. Така и не срещнах отзиви, обаче ми казаха за рязане на дъски и плоскости минимум - 1300-1400 вата ? :?
EDI - майстор
Е, такива ватове са за бързо рязане на дебели материали.За кошери спокойно е щяло да ти свърши работа, не знам колко дебели летви и плоскости режете пчеларите, ама надали повече от 20-30 мм.
juvesan - специалист
Аз лично също го загледах това чудо... според мен щеше да ти свърши работа, защото едва ли ще кроиш грамадни плоскости , кофражни платна и т.н .. но на мен не ми хареса самата..хм.."шейна" .. една такава тъъъничка ламарина.. все ми се струва, че човек ако я пусне малко по грубо ( недай си боже да я поизтърве леко) и после ще е някаква кривиния... аз затова и се оглеждам точно за 1400 ватовия , ама май го е имало някога...много отдавна. Освен това, за тази цена може да се вземе точно 1300 вата явен китаец от вида райдър, ртр и други такива, и вероятно ще имат някакъв резерв в повече... и тегло... :rolleyes:
SawMaster - помощник
За домашно ползване съм си взел един Skil 700w. Засега с него съм успял да скъся едната интериорна врата, нарязах ламината, разкроих стара табла от легло и си сглобих шкафчета... Единствения недостатък е че е много капризен към диска поради скромните 700w-та. Малко като се поизноси диска и рязането си става мъчение. Така че, според мен добре си се ориентирал за мощността.
atanasov2004 - специалист
Колеги благодаря много за отговорите :) Ще се оглеждам и ослушвам, тази покупка не е спешна...дебелината на дъските за кошери е от 25 до 35мм и по дължина не повече от 50 см, основно чам, бор, липа...Ще чакам и ще гладам разни обяви. :)
EDI - майстор
А, щом по дължина режеш дъски, правилно си се ориентирал, малко са 700 вата.Нещо по-мощно ти трябва.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: