Нека намерим най-тънките цени.
brum - майстор
Абе нема, нема и накрая го взех. Ще го пробвам тия дни и ще го върна ако не ми хареса как реже дребни неща.
Иска ли душата- дай ѝ! Така казва душевният ми съветник.
aleksnp - специалист
пет май 31, 2024 11:27 ambrum написа:
Абе нема, нема и накрая го взех. Ще го пробвам тия дни и ще го върна ако не ми хареса как реже дребни неща.
Няма да го върнеш.
gogo7777 - майстор
Ясно, че няма да го върне.....с оглед заявените претенции. Ще му е достатъчен.
:drinkers:
brum - майстор
За леко ползване се оказа съвсем в час. Болт 10ка отряза без драма. Биене и вибрации няма. Има си плавен старт. По-лек е от Девалт-а дето също е 125ца, но е 1.5kW с кабел. Жулих и гнайса с бронзовата телена четка. За 5-6 минути батерията на мръдна на най-ниската скорост, а е 2Ah.

Тая работа с копчетата за пускане и смяна на оборотите е силно смотана, но саму туй да му е кусура.

За тия пари качеството изглежда добро. Особено за моите цели е екстра.
cholev - майстор
пет май 31, 2024 7:29 pmbrum написа:
... За 5-6 минути батерията на мръдна на най-ниската скорост, а е 2Ah.
..Тая работа с копчетата за пускане и смяна на оборотите е силно смотана, но саму туй да му е кусура.
Ще ти трябва 4ач със сигурност. Разликата е забележима
Колкото до копчетата- въпрос на навик. Всички последни уреди са с тази система и аз я намирам за удобна.
Като предимства: лека и удобна, регулируеми обороти, плоска глава, затягане без инструмент, обороти 8500, константна електроника, плавен старт, бърз но не рязък стоп, блутут
radius - майстор
Ако няма wi fi, не ми го хвали, що за ъглошлайф е!
пишман_майстор - майстор
radius написа:
:-D
Chefo77 - майстор
пет май 31, 2024 10:55 pmradius написа:
Т'ва за да му настройваш различните режими, нали?
Една оФСа вика - пералнята ми е с Wi-Fi, голямо удобство. Викам какво ти е удобството като имаш Wi-Fi на пералнята, за какво го използваш??? Ами като излезели нови програми, можеш да си ги качиш ...
Еви му мамата, ние използваме всичко на всичко 3 програми, явно сме изостанали...
Ползвам само schnell miх на 40 градуса за час и 5-6мин.
Евентуално Kurzето, хаха.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: