• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 70
Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Мощност, обороти, стабилност на линеалите, събира и по-големи дискове, по-дълбок срез, стабилна връзка на плота с машината.Това са лични впечатления.Не, че няма да работи и лидълския, просто другия е по-свестен.
cholev - майстор
naB4o. Слагаме на кантара 3мм и 100вата повече, гаранция от типа 'български продавач гяволе' срещу 3 години стабилна гаранция и -100кинта и гледаме кое повече тежи :-D
Стабилната връзка на плот с машина за сега я пропускаме- довечера ще клатя плота :-D

Я този скил 5330 (ако за него говорим) и с 800гр по тежък :-D и има ли бай лазар

http://skil.vseinstrumenti.ru/instrumen ... 0155330la/
EDI - майстор
Мъча се да дам достоверна информация и лични впечатления, всеки си решава.Ако смятате лазера за нещо, което върши работа, то лидълеца печели.
toshetozaz - специалист
Лидл най-великият търговец на инструменти.Всеки друг търговец в България не струва,мамят ни с гаранциите нямат сервиз и т.н.Айде стига вече с тези глупости.И аз имам техни неща.Но да се възхвалява толкова и да се слагата на едно място с доказани марки е просто смешно.Това са инструменти ,както беше коментирано някъде правени от Айнхел, АДВ, Овим, Шепах,Компернас и тем подобни чайноси.Дали ще си купиш Айнхел от Практикер или Парксайд от Лидл няма никаква разлика.
Гост - специалист
toshetozaz написа:
Дали ще си купиш Айнхел от Практикер или Парксайд от Лидл няма никаква разлика.
Може и така да е, но темата не е "Промоция в Практикер на инструменти Айнхел, нали?
toshetozaz - специалист
Прав си.Но след толкова много възхваляване е хубаво да се знае за какво става въпрос.
Гост - специалист
Всеки, който си купува инструменти от Лидл- много добре знае за какво си дава парите. На никой от тях не пише Made in Germany. Ясно е къде се правят. Сега ако кажеш и в кой Praktiker ще има акумулаторен ъглошлайф Ейнхел....за 75 лв без батерията...
sstefanov - майстор
Малките циркулярчета ги бяха пуснали на 50 лв на една от разпродажбите, след като им бяха останали бройки от цена 70 лв.
Чудих се тогава и не си взех. Не виждам за какво може да го използвам с този малък диск.
etconev - специалист
А някой за такера ще каже ли нещо?
Chefo77 - майстор
На мен циркулярчето не ми допадна, нито пък това на Скил. В понеделник си взех CS25 на Райдър - перфектно е, особено за 120 пари! 18 мм плоскости не го забавят, а Лидлското се задъха. И е много по-удобен за държане и водене.
Тези които ме познават, знаят че аз Райдър НЕ харесвам...
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 70

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 3" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: