• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 56
Нека намерим най-тънките цени.
stiv1961 - майстор
hidrazin написа:
Ами чух се с него. Той си мислел че е цялата косачка със шасито.
Карбуратора, резервоара и въздушния филтър ти ги запазвам. Жила няма. Като идвам към Зарата ще ти ги донеса. Освен ако не е спешно де.
Дай ми на лични телефон за да ти се обадя като идвам.
:partyman:
Оки :), не е спешно :supz:
stiv1961 - майстор
Искрени благодарности към hidrazin, донесе ми обещаните неща направо дет се вика на крака :supz: , жив и здрав да е =D> :partyman:
lecki - специалист
Подарявам дясно огледало за Вектра-А с основата
но без външната обвивка, самото огледало е здраво.
На лични.
hidrazin - майстор
stiv1961 написа:
Искрени благодарности към hidrazin, донесе ми обещаните неща ...
:-D Обещаното си е обещано.
Продължавам да подарявам още известно време останалите неща от мотора на самоходната косачка:
http://forum.napravisam.bg/forum/viewto ... 60#p620317
Първите три позиции, горе в ляво - резервоар, въздушен филтър и карбуратор днес отлетяха за stiv1961. Дано му свършат работа.
:partyman:
kuger - майстор
Имам един стар сандък "Мелодия 2", без грамофон. До последно преди 10-тина години работеше :), може и да проработи пак :? . Сменил съм му само селена с диоди /май, забравих вече/. Ще бъда радостен, ако някой прояви колекционерска страст, ПОДАРЯВАМ !
А, да, мишки няма вътре, все пак стои си на етажерката :-D
Направих му снимка за поколенията, ама пусти кабел за фотото се е скрил някъде, та не мога сега да го увековеча във форума /става дума за радиото, не за кабела/ :-D

пп:Решил съм още доста работи да пусна тук за мераклии, ама трябва да ги изровя и снимам. Очаквайте продължение.
пп1: Намерих пущината, ето го стареца
Прикачен файл:
DSC00082 (760 x 570).jpg
Andri01 - майстор
Подарявам 2бр. изправни газови бутилки /червени/ 14Кг., 27Л.
KingLin - майстор
Благодаря на Andri01 за бутилките - тези дни ще се хващам да си направя компресор, като спастря левчета за пресостат дето жената да не ми ги е взела :lol:
milev5 - специалист
Подарявам касета за матричен принтер Panasonic, съвместима с KX-P110, KX-P115, KX-P145.
Касетата е не разпечатана, днес я изнамерих в шкафа с частите :D

Изображение

Намира се в с.Тополи обл. Варненска.Мога да я донеса до Варна след предварителна уговорка.
Пращам и по Еконт, ако въобще си струва :)
Svetoslavoff1 - майстор
Здравейте,
Подарявам плоскости от фурнировано ПДЧ. Плоскостите са от свалена ламперия, запазени, без следи от дървояди. Снети са внимателно. Височина около 1,8м ширини от около 30см до около 1,2м. Според мен са подходящи за рафтове, стелажи по мази, гаражи, тавани, за гърбове/дъна на мебели. Във Варна са.
Andri01 - майстор
Днес се снабдих с ПДЧ плоскости за бъдещите рафтове в гаража,благодарение на колегата Svetoslavoff1,за което му благодаря. :partyman: Сега чакам Европейските инвестиции или министъра на финансите да одобри проекта и да "актуализира" бюджета. А после....сядам на масата на преговорите с Мързела,Неволята и...който надвие :?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 56

Тема "ПОДАРЯВАМ-" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: