Нека намерим най-тънките цени.
unicata - специалист
Здравейте купиох си къща наскоро и вече ми се налага да си слагам СОТ, днес се обадих в една фирма и ми казаха че връзването е безплатно обаче си плащам датчиците, които са по 18лв на прозорец, а в къщата врати и прозорци повече от 10, някой може ли да ме упъти в някой магазин да си напазарувам по-евтино.
По-конкретно става дума за СОТ от Груп7 ако някой е работил с тях и знае с каква техника работят ще съм му благодарен.
А да ще ми трябва и входна врата, в баумакс дали са достатъчно евтини и добри, че ми е близо да я мъкна и монтирам.
KingLin - майстор
Въпреки че е по-добре да има датчик на всеки отваряем прозорец, комбиниран с датчик за счупено стъкло, масово хората слагат един обемен в помещението, ориентиран към прозорците. В този случай недей да броиш прозорците, а стаите. За входната врата си остава датчика. Освен това, преди да тръгнеш да купуваш, се допитай до фирмата, дали ако сам си закупиш техниката инсталацията ще е безплатна. Защото накрая да не платиш и оборудване и инсталация.
VLADO66 - майстор
Вратите в Баумакс се отварят с отварячка за консерви :wink: Муковете с инсталация ли са :? Щото един мук е по-евтин от кабела до него
unicata - специалист
VLADO66 написа:
Вратите в Баумакс се отварят с отварячка за консерви :wink: Муковете с инсталация ли са :? Щото един мук е по-евтин от кабела до него
Аз искам да имам някаква врата, тъй като през уикенда предишните собственици са се изнесли и аз вчера(сряда) като отидох циганите вече са опразнили каквото има даже и входната врата са откраднали :evil: та искам да има врата и СОТ а ще направя и една застраховка за взлом, така че врата ще я сложа за да не духа :)

а какво е МУК?
velsi - Почетен майстор
МУК - магнито-управляем контакт

Тема "От къде да купя датчици за охранителна система и външна врат" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: