Нека намерим най-тънките цени.
kolonal - специалист
Някой знае ли? Имам предвид от онази, старата, стоманизирана на ромбове.
kolonal - специалист
В Ангро-то 10 метра 6х6 см. квадрати и височина 1,5 метра е 41 лева с ДДС. Ако това е най-евтиният вариант ще взема от там.
aiako - специалист
Я стои малко, довечера ще видя нещо и ще ти пиша....
PCL82 - майстор
По складовете за метали често има. Като се купува трябва да се внимава как е дадена цената-понякога е на топ, понякога е на килограм.
Често обаче дължината е по-малко от обявената. При мен липсваше между 50см и метър. На някои топове има ламаринена табелка, на която са щамповани дължината или теглото (на русенските е така).
Внимавай за състоянието на краищата на теловете. Много е неприятно ако не са подгънати както трябва и се разкачат. Трябва постоянно да ги разплиташ докато развиваш топа. На някои ментета краищата въобще не са закопчани. Като я монтираш стисни всички краища с клещи за всеки случай.

Сложи арматурно желязо долу, за да не ти влизат животни и евентуално носеща тел отгоре. На всеки 25 метра слагай усилен кол, а крайните колове да са с подпорки.

Внимавай колко е дебела телта и дали е поцинкована-лъжат с боядисана със среберън феролит!
kolonal - специалист
Благодаря за съветите.

П.С. aiako, провери ли?
aiako - специалист
Проверих колега , ама не е на оферта вече ...
Малко стара тема, но все пак ако може някой да ми препоръча евтина полиетиленова мрежа за ограда. Трябват ми към 100 кв. Гледах тези модели, обаче нещо не съм сигурен за цената дали е добра. Честно казано не търся кой знае колко голяма плътност, просто да не могат да влизат или излизат животните.

Тема "По-евтина оградна мрежа в София?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: