Нека намерим най-тънките цени.
Здравейте, наумил съм си да си вземам компресорче 24л. за в гаража за обдухване помпене и за по - дребни бояджийски работи, някой може ли да ми каже кое е по добро от Einhel и Parkside.
И двата са на промоция първият е 200 а другият 188 лв. и двата са маслени.
griffin - майстор
Виж ако можеш дебита на въздуха при какво налягане какъв дебит осигурява аз имам малко компресорче с 6л резервоар което на 4 атм даваше кам 110л по спомен, мързи ме да ровя и компресора става за малки пистилети с малка консумация. Прецени си какво ще връзваш към него. Моя пистолет папа между 90 и 110 литра при около 4 атмосфери. Поне на хартия де, иначе пръскам но компресора почти не спира да работи :-). По спомен лидл компресора беше май 110-130 литра при 7 атмосфери ама виж в книжката.
torbalan - Дървен философ
Е, па аз по-голем боклук от Einhel не съм виждал...
Stefan_62 - майстор
И двата са производство на Einhel http://www.einhelltools.co.uk/product-l ... id375.html. Einhel произвеждат някой инструменти за Лидл.
Еееееееееееее колега това не го знаех, действително този в лидъл се произвежда от ейнхел........
Ами то значи и качеството ще е май едно и също :):):)
8180 - майстор
Преместено! Компресор за въздух МЕТАБО
6ansa написа:
Здравейте, някой има ли наблюдения или впечатления над компресор за въздух МЕТАБО малък 24л.
Струва ми се, че трябва да е надежден, маслен е. Бях пуснал тема за ейнхел ама... май по добре метабо.
Ще се ползва за в гаража, за дребни неща обдухване, помпене на топка, гума или боядисване на дребни детайли...
Bojidar_Donev - специалист
Само за протокола марката Парскайд е на Еинхел .... За мен са добри за ползване от дъжд на вятър ...
stan73 - майстор
Относно протокола: марката Парксайд е на веригата ЛИДЛ. Само някои от инструментите се произвеждат от Айнхел.

Тема "компресор за въздух Parkside или Einhel" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: