Нека намерим най-тънките цени.
Virtex - майстор
Питах, понеже до колкото гледах техномаркет и практикера изглежда имат една поддръжка откъм IT ( поне сайтовете ), а това вероятно е породено от еднакви собственици.
plamen6703 - майстор
Магазини "Практикер" са собственост на Практикер Ритейл ЕООД, а едноличен собственик на капитала на Практикер Ритейл ЕООД е "Видеолукс Холдинг" :partyman:
nikolson - майстор
Технополис (Видеолукс) и Техномаркет (ШиШи) са различни вериги. Втората не върви на добре.
Chefo77 - майстор
Втората много отдавна не върви на добре. За мен е мъртва даже :) Некомпетентен персонал, нищо особено като цени, промоциите им са на стандартните цени при конкуренцията.
Ти смятай, след като се скараха съдружниците и единият продаде мястото с магазина на конкурентната верига, за какво иде реч :lol: :lol:
Mascar - специалист
djendov написа:
Аз пазарувам там, въпреки, че ползвам отстъпки в две големи строителни борси.
Понякога ми е по удобно да вляза там и да купя нещо набързо, от колкото да загубя 4 часа обикаляне из града да търся къде е по-евтино.
Някой неща са наистина по-скъпи, ама чак пък такава драма....
Ама то и не съм голям критерий де. Тука уж за направи си сам, пък всички купуват само от бош нагоре. Аз без всякакви скрупули си купувам райдърчетата от практикера и си ги ползвам със здраве. Последната ми придобивка е моторен трион за 90лв от кауфланда. Разпарчетосах 12метров бадем и около 20тина такива дървета. Свърших си работата, начесох си крастата и я хвърлих в склада. Айде стига с лиричните отклонения, бягам да си заваря една портална врата с китайчето. Нищо, че вали...
Да така е, както казах и аз влязох там и понякога ми е по-удобно да пазарувам от такива вериги, правейки си сметката известна надценка срещу удобство. В случая просто това, което получих беше многократно по-скъпо и съм по-склонен да го определя като ловене на риби, отколкото като ценова политика.
Успех с вратата!

Тема "Практикер - скъпи цени" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: