Нека намерим най-тънките цени.
Здравейте , предстои ми ремонт на стар панелен апартамент, всички врати в него са амортизирани и стари и се налага тяхната подмяна.
Можете ли да ми препоръчате фирма , която изработва каси за врати , които се монтират върху старата каса без да е необходимо да се кърти и евентуално дали има опция крилата на вратите да се правят по индивидуален размер?
Поздрави. :yawinkle:
iliya_i - майстор
Нито си уточнил за къде става въпрос, нито какъв материал желаеш, нито дали старите каси са дървени или метални.

На мен са ми правили във Варна, ама ако си от Видин, няма как да ти ги препоръчам.
cat - специалист
Ако вратите са дървени не се хващай да монтираш върху старата каса , мои роднини направиха такава грешка след няколко години махаха касите подзиждаха и им монтирах вратите наново . В който и цех за дограма да отидеш ще ти изработят врати по размер даже за тях е по лесен монтажа върху старата каса .
vesel - специалист
Малко със закъснение, но все на някого може да му е полезно. Търсете така наречената CMOK каса. Преди година купих такава, че не ми се къртеше металната каса, излята с все панел :headbash: Разбира се, ще трябва да прецените, дали може да прежалите част от светлия отвор (на ширина и във височина). Мога да дам и сайт на фирмата от която пазарувах, но да не се счете за реклама. Производителят е Classen - https://classen.pl/en/door/oscieznica-cmok/
hideboom - помощник
В апартамента в които живея бяхме с две врати една дървена и една метална , но в един момент просто ми умръзна да заключвам две врати като се отворят едната на вън другата на вътре неудобно е , реших се да ги махна в случая варианта беше китайска около 350 лв и турска около 600 лв , избрах турската уж по добра с монтаж и демонтаж на двете врати ми взеха 750 лв , друг е въпроса че металнта ми врата тежеше два пъти колкото тая турска блиндирана... дойдоха свалиха ги бая позикъртиха около касите за да ги свалят уж новата каса трябваше да ги скрие дупките ама не останаха на места едни дупки с пиана пълни разбира се вижда се от вън , вътре в апартамента всичко е добре ,но за да стане както трябва няма как да не къртиш, не можеш да сложиш новата каса върху старата трябва си къртене.Подбирай какво тръсиш и какво искаш има много различни врати информирай се с четене , ето ти една статия информативна https://visionmedia.bg/home-and-garden/ ... gurnostta/
EDI - майстор
Врати не купувам, правя си ги сам.
dragozow - майстор
http://www.vidov-commerce.com/wp-conten ... 8546e3.jpg
Преди месец сложих тази на бабата в апартамента. С монтажа и обличането на касата с МДФ стъпи под 800 лв. Не се кърти нищо. Стеснява отвора, но много малко. Монтираха я три дни след плащането. Внасят си ги сами от Турция, не е лоша вратата, има яки панти и шипове.

Тема "Смяна на врата без КЪРТЕНЕ" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: