Нека намерим най-тънките цени.
Здравейте , предстои ми ремонт на стар панелен апартамент, всички врати в него са амортизирани и стари и се налага тяхната подмяна.
Можете ли да ми препоръчате фирма , която изработва каси за врати , които се монтират върху старата каса без да е необходимо да се кърти и евентуално дали има опция крилата на вратите да се правят по индивидуален размер?
Поздрави. :yawinkle:
iliya_i - майстор
Нито си уточнил за къде става въпрос, нито какъв материал желаеш, нито дали старите каси са дървени или метални.

На мен са ми правили във Варна, ама ако си от Видин, няма как да ти ги препоръчам.
cat - специалист
Ако вратите са дървени не се хващай да монтираш върху старата каса , мои роднини направиха такава грешка след няколко години махаха касите подзиждаха и им монтирах вратите наново . В който и цех за дограма да отидеш ще ти изработят врати по размер даже за тях е по лесен монтажа върху старата каса .
vesel - специалист
Малко със закъснение, но все на някого може да му е полезно. Търсете така наречената CMOK каса. Преди година купих такава, че не ми се къртеше металната каса, излята с все панел :headbash: Разбира се, ще трябва да прецените, дали може да прежалите част от светлия отвор (на ширина и във височина). Мога да дам и сайт на фирмата от която пазарувах, но да не се счете за реклама. Производителят е Classen - https://classen.pl/en/door/oscieznica-cmok/

Тема "Смяна на врата без КЪРТЕНЕ" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: