• 1
 • 84
 • 85
 • 86
 • 87
 • 88
 • 100
Нека намерим най-тънките цени.
zz_stefanov - майстор
Тази вечер в провадийския имаше отворена кутия с две зарядни в нея. Някой ще да си е излязъл с две батерии от магазина, на цената на батерия и зарядно. Дали му е било на сметка? :)
kuger - майстор
Те затова започнаха да запечатват кутиите с електронни "пазачи" при нас.
silent - специалист
Моята батерия е 12в не е ползвана кой знае колко ...ма заряда си е руска ролетка...понякога въобще не захапва полуразредена е ..на жълто но на зарядното не захапва...свети си зелено...друг път пак полуразредена зарядното свети червено ...и не зарежда ...трети път стой на червено заеба я ...по някое време се сетя ..зарядното светнало в зелено демек се е заредила.....па я слагах на топло па една молитва отче наш и ударих...не помага....с две думи.... боклуци сър...ма за толкоз пари кат за хора без пари кво да се прави....за туй кат земе някой да се превъзнася по тези боклуци ми иде да го плюна....
fbr - майстор
съб яну 16, 2021 10:51 amsilent написа:
.за туй кат земе някой да се превъзнася
Никой не продава нашите продукти по-добре от нашите клиенти[/youtube]
prascho - майстор
Така им се иска на всички търговци, но в действителност вкусовете и впечатленията на хората са различни!

П. П. Ефектът Лидл и Кауфланд е по около 1М за цяла година. Ефектът пожарникаря за бг е окло 3М за последната половин година....Да са здрави сърбите и гърците да си ползват газта ....пък ние ще купуваме кремвирши на промоция.
hakama - специалист
Акумулаторната бормашина Performance (с големия куфар) - да сте я виждали някъде из София?
Здравейте , счупих ръкохватката на безчетковия перфоратор от лидл и гледам от къде да си намеря нова ръкохватка, тази седмица в кауфланд са пуснали бормашини с подобна ръкохватка за 35 лв , мисля да я купя само заради ръкохватката понеже нова ръкохватка струва някъде от 26 лв нагоре и си викам че за по-малко от 10 лв мога да си взема и бормашина, та въпроса ми е: Понеже никъде в интернет не виждам информация за тази бормашина https://www.kaufland.bg/aktualni-predlo ... 73796.html някой има ли опит с нея и какво мислите като цяло ? Аз лично имам много слаби очаквания, ако на Лидъл машините 80 % са зле, то не ми се мисли за на Кауфланд, макар и да имам съмнения че един х*й ги е правил и на Лидъл и на Кауфланд продуктите.
Индианец - специалист
съб яну 16, 2021 8:41 pm4umata написа:
Здравейте , счупих ръкохватката на безчетковия перфоратор от лидл и гледам от къде да си намеря нова ръкохватка, тази седмица в кауфланд са пуснали бормашини с подобна ръкохватка за 35 лв , мисля да я купя само заради ръкохватката понеже нова ръкохватка струва някъде от 26 лв нагоре и си викам че за по-малко от 10 лв мога да си взема и бормашина, та въпроса ми е: Понеже никъде в интернет не виждам информация за тази бормашина https://www.kaufland.bg/aktualni-predlo ... 73796.html някой има ли опит с нея и какво мислите като цяло ? Аз лично имам много слаби очаквания, ако на п машините 80 % са зле, то не ми се мисли за на Кауфланд, макар и да имам съмнения че един х*й ги е правил и на Лидъл и на Кауфланд продуктите.
Мисля, че като цяло за парите си струва.
Ползвам една жълто зелена от там близо две години и съм доволен, ама пък какво се сетиш съм дупчил през това време...
Намери една бормашина на същата цена с куфар и тогава питай.. :)
При условие, че ръкохватката 20/25 лева някъде си я гледал, то бормашината с куфара ти е 10/15 лева.( в олх да я пуснеш за 20 лева си на печалба)
Ръкохватките са един стандарт иначе, 43мм май бяха, само на старите машини, и то не на всички бяха по големи...
wscientist - специалист
съб яну 16, 2021 7:50 pmhakama написа:
Акумулаторната бормашина Performance (с големия куфар) - да сте я виждали някъде из София?
В петък имаше поне 10тина на Ломско шосе.
aroot - специалист
Здравейте. Ако някой знае, нека сподели, по памет, този големият Performace, кога са го пускали само боди и каква е била цената?
 • 1
 • 84
 • 85
 • 86
 • 87
 • 88
 • 100

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: