Нека намерим най-тънките цени.
Здравейте колеги,
Искам да попитам къде пазарувате работно облекло. С един приятел си направихме фирма за сплайсване на оптични кабели и искаме да си направим лятно и зимно облекло, защото мислим да ходим по чужбина и ще ни трябват и двата екипа.
Искаме да купим готови гащеризони и после да им залепим щампи.
Имате ли идея къде са най-оферта такива дрехи, къде може да ползваме отстъпки?
Благодаря.
tzetz009 - специалист
вт мар 02, 2021 6:21 pmStanko_pd написа:
Здравейте колеги,
.......Искаме да купим готови гащеризони и после да им залепим щампи.
Имате ли идея къде са най-оферта такива дрехи, къде може да ползваме отстъпки?
Благодаря.
:? Какви дрехи - памучни или полиестерни ? И отстъпка ще Ви направят ако "генерирате" количества :) ! Колко бройки ще купите ? Двама души сте !?

А сега малко по-серЬОзно ! Най-добрата оферта е - отивате във шивашка фирма и да Ви ушият дрехи по персонален размер от чист памучен плат ! По магазините само смесени полиестерно-памучни дрехи се пробутват - марка Stenso е класика в жанра ( В работния гардероб имам само ЕДИН чисто памучен зимен работен костюм и другото е "смес" !). За естеството на вашата работа Ви трябват дрехи от 100% памук . И летни и най-вече зимни .

Това Ви го казвам с най-добри чувства . Полиестерните дрехи натрупват сериозно статично електричество и в комбинация с обувки с високо изолационно съпротивление и ще си имате проблеми с електрониката около Вас . Казвам го като потърпевш от неподходящо облекло !

:partyman: :partyman: :partyman:
rufo - специалист
Търсете в магазините 2-ра употреба...аз съм се отказал от БГ производители- в течение на близо 4-5 години съм пробвал/купил/хвърлил всичко което се предлага на местния парзар- Боклук !
Преди повече от година намерих магазин който предлага дрехи 2-ра ръка и за мое голямо щастие- имаха налични чисто нови (с етикета) работни облекла(гащеризони, елеци, горници, долници...) Купих си гащеризон-Е всяка седмица се пере по 2 пъти, не е мръднал !!!

Тема "Къде най-евтино мога да намеря качествено работно облекло?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: