Нека намерим най-тънките цени.
wanderer - специалист
Здравейте. Търся точно тоя модел от серията red gedore. Кой без Евромаркет ги продава в България, за да реша дали от тук или от вън да го купя?
Прикачен файл:
Screenshot_20230130150019.png
adventure1 - помощник
Момент да проверя в мрежата и ще ти отговоря, гледам има каталожен номер.
nikolson - майстор
Евромаркет са вносители на GEDORE, другите са продавачи на дребно. Каква е причината да търсиш точно този комплект. Има го под различни брандове, напр. toptul.
Последна промяна от nikolson на пон яну 30, 2023 7:23 pm, променено общо 1 път.
silent - майстор
Това Гедоре, не е като онова Гедоре, едно време какви гедорета имаше. Личното ми мнение е че Гедоре отдавна не са топ. Не бих се набутвал с излишни пари.
wanderer - специалист
@silent, конкретно за въпросния комплект лични впечатления ли е споделяш? Ползвам служебно CAROLUS само, че друга конфигурация, и ако червената серията на гедоре се води негов наследник предпочитам се "набутам".
@nikolson, точно този търся защото както казах по-горе имам някакви впечатления, има камъните от 6 до 24, + всичко което ми трябва, без нищо ненужно, кутията е с габарит който точно се събира в мотоциклетен куфар. Тези топтул не ги знам.
nikolson - майстор
Така и предполагах, че е заради състава.
Ето топтул 3/8"
А Toptul произвеждат инструментите на доста престижни марки. Няма да се учудя, ако червената серия е произведена също в далечния изток. В Германия е около 53-55 евро.

Тема "Red Gedore" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: