• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
Здравейте,
отдавна Ви чета и много полезни неща съм научил от форума.Сега се регистрирах и искам да попитам.Как да пратя най-евтино и бързо 10-15 000 евро до Германия с цел покупка на кола?
шоп - майстор
По банка. До 30000 лв ако получателят има сметка в същата банка като вашата таксата е 0 лв.
Имам сметка в Unicredit Bulbank в България. Възможно ли е да се преведат парите без такси, както си споменал ако моят познат има сметка в Unicredit, само че в Германия. Проверих, че има две банки свързани с Unicredit и те се казват по друг начин в Германия (UniCredit Bank GmbH ("HypoVereinsbank") и HVB Immobilien AG). Моят познат няма сметка в българска банка.

Благодаря!
chapara - майстор
Иди и питай в Unicredit Bulbank.
Ал_ - специалист
Даже ще ти платя да ги пратиш чрез мен :-D :-D
Иначе за мигновени преводи ползвам крипто, но не ти го препоръчвам, така че - провери в банката
sstefanov - майстор
С обикновен банков превод. Цената е между 0 и 1.60 лв за целия Европейски съюз. Да живее Европа!
вт юли 02, 2024 8:09 pmsstefanov написа:
С обикновен банков превод. Цената е между 0 и 1.60 лв за целия Европейски съюз. Да живее Европа!
1.60 лв за 15 000 евро?
Тя таксата броене ако е в брой е по-голяма. :?
gogo7777 - майстор
Превод от/на карта без ИБАН
sstefanov - майстор
вт юли 02, 2024 8:20 pmvladokos написа:
вт юли 02, 2024 8:09 pmsstefanov написа:
1.60 лв за 15 000 евро?
Тя таксата броене ако е в брой е по-голяма. :?
Може и по-малко да е. От сметка до сметка не се броят банкноти или монети. Все пак сме в Европейския съюз, колкото и да не им се харесва на някои.
MamaMy - майстор
Направете си карта Револют.
  • 1
  • 2

Тема "Пращане на пари до Германия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: