• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
stefanjor - специалист
Никак не ги долюбвам ЕМАГ, но нашите търговци има много какво да научат от тях.
Пазарувал съм доста неща от там, връщал съм без проблем, но основно ги използвам като информация за нещата които търся- характеристики, спецификации и т.н. имат подробно инфо за продуктите, които продават.... а след това купувам където намеря най- изгодна цена.
емовлаха - специалист
чет сеп 19, 2024 8:26 amsilent написа:
Аз съм пазарувал доста от тях на цени без аналог и като цяло са точни но ме ядосва това че няма лесен и достъпен начин за обратна връзка в подобни на моя случай.
Опита ли да попълниш формуляр със скрийншот и да опишеш проблема
Винаги са реагирали навременно в чата.
По ярък пример мога да дам, когато стока ми се забави в местният склад. След като попитах дали някой куриер ще се сети да я зареди в кутията за получаване, не мина час и на проследяването се появи чаканата информация.
Търговци са отвсякъде, а търговец не си ли гледа интереса, не хитрува ли когато има сгода, не е никакъв търговец.
silent - майстор
Ботовете на Емага ме карат да прочета условията на търговеца като ми намекват деликатно, че той не са те . Проверяват случая и много съжаляват за проблема ми и затова ми пращат купон за отстъпка на четирикрилни гардероби с надстройка, дават ми и сайт за проследяване на пратка на който същата само е регистрирана в деня на плащане и ме успокояват че тия дни няма как да не отлепи пратката в посока към мен. С две думи квот можахме напрайхме. Пали свещи и се моли.
Тези дни исках да купя нещо обаче вероятния мръсен мангал иска плащане само с карта е ми да го духа. Купих друго малко по-скъпо но с наложен платеж.
Пак ви казвам внимавайте! От Емаг не мога да се оплача, но реално те не носят отговорност и не сте защитени ако не си получите пратката от търговец продаващ в тяхната платформа, така както е в Али експрес или в Ибей от Пейпал.
hidrazin - майстор
А стига с тоя ЕмамалигарМАГ. Масово всичко е по-скъпо.
Ся, че някой намерил нещо изгодно, или продал изгодно - изключения.
Тоя сайт е направен само с цел печалба. И печалбата е ясно от къде идва - от калинките. :-D
:partyman:
brum - майстор
Туй си е Алиекспрес ама по балкански. Има повече прилики, а не разлики. Но на Али-то поне схемата им с диспютите работи добре :) .
kr1100 - майстор
вт сеп 24, 2024 11:39 pmbrum написа:
... Но на Али-то поне схемата им с диспютите работи добре :) .
=D>
silent - майстор
Честно е да напиша че макар и след10дни закъснение и липса на смислена информация пратката все пак дойде, но можеше и да не дойде. Поне ясно разбрах че във втория случай нищо смислено и водещо до някакъв резултат не бих могъл да направя ако е речено да не я получа. Поне за себе си реших, че ще плащам с наложен платеж на маркетплейс търговците в Емаг.
Съчувствам, чувствал си се безпомощен, но от самото начало бях сигурен в благоприятният, макар ненавременен завършек.
yanush - специалист
вт сеп 24, 2024 10:50 pmhidrazin написа:
А стига с тоя ЕмамалигарМАГ. Масово всичко е по-скъпо.
Ся, че някой намерил нещо изгодно, или продал изгодно - изключения.
Тоя сайт е направен само с цел печалба. И печалбата е ясно от къде идва - от калинките. :-D
:partyman:
Не защитавам ЕМАГ но всички ние работим с цел печалба.И аз съм имал ядове с тях...
  • 1
  • 2

Тема "Вероятна измама с любезното съдействие на ЕМАГ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: