Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
dandan74 - специалист
поръчах си чисто нова батерия от англия 18волта за незнайно какъв модел винтоверт за резервни елементи да си имам -с доставката е ми дойде 15ина лв.,какво мислите ,според мен е по изгодно отколкото да купувам елементи :o
Kumay - майстор
Размера на елементите дали е същия? Те всички са по 1,2V но размера... :?
dandan74 - специалист
ми така като я гледам трябва да са такива , поне на повечето батерии 1200мА дето съм разглобвал са еднакви,но все пако като дойде ще пиша.иначе цената е екстра нали?
lyubohar - майстор
За 15 батерии 15лв си е много добра цена.
Като дойдат сподели впечатления и от къде си ги поръчал,че и моите вече им е време.
А и за други колеги.
dandan74 - специалист
от англия ebay.uk ,порови се там и ако ти хареше нещо ще се опитаме да свършим работа,оттам ми докарват стоката на 2,50 на кг.
kuuuuuul - майстор
В Конрад резервна батерия 18в /за продаваните при тях винтоверти/ струва 15 лв. :!: За 12в -товите става обикновенно аколулаторче/гел/ и се държи супер
tarlyo - специалист
Да попитам тук, 9 волтов винтоверт с 12 волта батерия как ще е?
stiv1961 - майстор
kuuuuuul написа:
За 12в -товите става обикновенно аколулаторче/гел/ и се държи супер
Едната ми батерия я направих точно така.От Конрад за 9.28 лв.
viewtopic.php?t=32990&p=369220#p369220
fox_vt - майстор
Абе как ги мерите тея елементи и с какъв мултицет че ви показва 2,5 А ток?Предполагам имате такива елементи http://elimex.bg/product/17527/akumulat ... -lava.html.Аз считам годен един елемент ако държи за 4 сек 4,5 А ,литиевите съответно за 1 сек 10А годна 4-5А негодна.
dandan74 - специалист
отново съм аз,уж проверявах батерията на блек§декера ми както писах по нагоре и елементите бяха добре 2.3-2.5А на късо но нещо не държи ток дълго време-какво ще ме посъветвате.батерията е 9.6 волта а зарядното пише че зарежда за 2 часа.снощи след като се беше заредила я боднах пак в зарядното и докъто се зареждаше вторият път се беше понагряла батерииката.дали не трябва да сменя всички елементи???

Тема "ремонт на батерия на винтоверт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: