Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
chapara - майстор
Външен и вътрешен ъгъл, гледайте бре хора :rolleyes:
ivo_vd - специалист
Темата започна да става и забавна с догатките дали има външен ъгъл. Да, има външен ъгъл, защото кутията е П-образна, т.е. и от двете страни на плочката има достатъчно разстояние.
Все още не съм я докарал доникъде, защото събирам мнения, но като чета май ще трябва машинка и съответно ще се вдигне повече прах. А после машинката ще си "умре" в шкафа. Не случайно питах за нещо като ножовка. Може да опитам с тази диамантена корда и да пиша дали е имало резултат.
п.с. Няма жена, но и да имах нямаше да й давам отчет за машинката ако исках да си я купя. Просто освен машинката, щях да й дам пари за едни ботушки например и да ми е мирна главата :)
hidrazin - майстор
Айдеее... Дойде време тези с вътрешния ъгъл да си сложат зъркелите и да почерпят тези с външния ъгъл (и мен включително). :-D
:partyman:
chapara - майстор
Даааааааа, наистина ако имаше по некачествен ъгъл за снимане нямаше да е истина. Сега като се вгледа човек при така изложените факти се виждаааааааааа съвсем малко от стената в нишата. Да сложих си скивалките, но некоректните снимки са масовост. А иначе за лайсната не съм се и замислял, защото има такива обкрайчващи за завършване в ъгъл. Дори бих казал че е не добре поставена така че да заблуждава :cool: :shock:

Ами наздраве, сипвайте на кой каквото му е на сърце
Изображение
Pooh - майстор
За мен чашка, ама от личното ТИ производство :wink:
hidrazin - майстор
Благодаря за почерпката. Гледам доста е бедно и няма Зеленая марка ???
Тогава ще се задоволя с един Дъмпъл - горе в ляво четвъртата бутилка. Пурата ще я откажа. Предпочитам лула с Amphora.
:partyman:
kalpev - специалист
ivo_vd написа:
...А после машинката ще си "умре" в шкафа. Не случайно питах за нещо като ножовка...
Да бе, щото тази корда ще "живее" и ползваш ли, ползваш после. Колко мислиш, че струва с лъка за нея? А колко равно ще успееш да направиш разреза?
Взимай си един флекс Green tools за 19.99 лв с гаранция, режи и забрави.
Прав е stiv1961...една седмица маене, две страници тема и нонсенс за изрязване на някаква си смотана плочка...
nikolson - майстор
Да не казвам, че в Лидъл баш сега пуснаха ъглошлайф. Взимаш, режеш и връщаш "щото не ме кефи".
stiv1961 - майстор
Той от където и да го купи може да го върне като си свърши работата :-D. Аз така на времето купих едно зеге от Бриколажа за 15 лв., изрязах си плота за мивката и на другия ден го върнах. Е, не че не ме изкефи- остана 1 сант до края на среза и то изпуши като изфорсиран Трабант :-D
jekasus - майстор
nikolson написа:
Взимаш, режеш и връщаш "щото не ме кефи".
stiv1961 написа:
Той от където и да го купи може да го върне като си свърши работата
То аз го написах същото на предната страница, ама май гледате само шишета на Чапара :-D :partyman:

Тема "Отрязване на залепена плочка ???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: