Предсто и ми смяна на входната врата и понеже ми се струва ненужно да дам още 15лв за тоя дето духа, мисля да си отремонтирам старата сам 
Искам да попитам има ли нещо което трябва да знам илии да си къртя както мога Вратата е стандартна, дървена каса, 90х200 крилото, касата не я мерих, но е нещо от сорта 22-28 санта широка
  Вратата е стандартна, дървена каса, 90х200 крилото, касата не я мерих, но е нещо от сорта 22-28 санта широка  

Всъщност като цяло се чудя дали има анкери или дюбели или нещо такова Мисля, че преди време съм виждал такива изкъртени  и май бяха с едни дълги пирони самоо.... ама помна ли или си въобръзявам
  Мисля, че преди време съм виждал такива изкъртени  и май бяха с едни дълги пирони самоо.... ама помна ли или си въобръзявам  

Искам да попитам има ли нещо което трябва да знам илии да си къртя както мога
 Вратата е стандартна, дървена каса, 90х200 крилото, касата не я мерих, но е нещо от сорта 22-28 санта широка
 Всъщност като цяло се чудя дали има анкери или дюбели или нещо такова
 Мисля, че преди време съм виждал такива изкъртени  и май бяха с едни дълги пирони самоо.... ама помна ли или си въобръзявам

Прагче има ама е малко и е направено от дъски някакви мисля 2 една върху друга... Вратата е на блоково жилище (пълзящ куфраж), но е същата като на панелка. Че ще се справя то е ясно само дето има вариант касата да не може да се ползва после, на мен не ми трябва и ако става за нещо ще я пускам за подаряване (ако някой я иска, още сега да казва да му я запазя), то и една врата ще ми остане...
 Прагче има ама е малко и е направено от дъски някакви мисля 2 една върху друга... Вратата е на блоково жилище (пълзящ куфраж), но е същата като на панелка. Че ще се справя то е ясно само дето има вариант касата да не може да се ползва после, на мен не ми трябва и ако става за нещо ще я пускам за подаряване (ако някой я иска, още сега да казва да му я запазя), то и една врата ще ми остане... 
 Братовчеда помага, даже да не казвам, че той прави почти всичко с оправданието " Кат те знам кво ше го направиш, по-добре да не пипаш.."
 Братовчеда помага, даже да не казвам, че той прави почти всичко с оправданието " Кат те знам кво ше го направиш, по-добре да не пипаш.."  режа мрежи, стиропор, ъгли, бъркам материал, сипвам по биричка (абе баш като общак)
 режа мрежи, стиропор, ъгли, бъркам материал, сипвам по биричка (абе баш като общак)   
  а като знам,че трябва да мине и гипсаджията за коридора.... ми става едно такова мъчно
 а като знам,че трябва да мине и гипсаджията за коридора.... ми става едно такова мъчно  
 От страни касата си дойде почти на нула и с пяната го напълниха ама от горе остана дупка колкото да влезе котка (около 10-15см), реших да зидам с теракол и като почнах да пълня ми стана ясно,че няма да стане така - касата е куха и пое доста теракол преди да предприема други мерки. Започнах да запълвам с парчета от изкъртилия се пълнеж, който от своя страна се състоеше от натрошени тухли и хорасан или цимент (не съм сигурен). В следствие на това касата натежа, вкопа се още малко в пода и вратата почна да скърца
  От страни касата си дойде почти на нула и с пяната го напълниха ама от горе остана дупка колкото да влезе котка (около 10-15см), реших да зидам с теракол и като почнах да пълня ми стана ясно,че няма да стане така - касата е куха и пое доста теракол преди да предприема други мерки. Започнах да запълвам с парчета от изкъртилия се пълнеж, който от своя страна се състоеше от натрошени тухли и хорасан или цимент (не съм сигурен). В следствие на това касата натежа, вкопа се още малко в пода и вратата почна да скърца  Все още е с найлоните, но днес ще слагам мазилката и ще я разопаковам и даже ще пробвам да я нивелирам, ще кача снимките довечера.
 Все още е с найлоните, но днес ще слагам мазилката и ще я разопаковам и даже ще пробвам да я нивелирам, ще кача снимките довечера..jpg)