• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
grammo - напреднал
Прикачен файл:
IMG_20150605_220553.jpg
Прикачен файл:
IMG_20150605_220448.jpg
Прикачен файл:
IMG_20150605_220540.jpg
Прикачен файл:
IMG_20150605_220632.jpg
Може ли малко help от знаещите?разглобих су машинката да я почистя,всичко е идеално но защо ми трябваше да и отварям скоростната кутия,колелата ги наместих но нещо като сачмени лагери валови лагери незнам от каде са?единственито логично място поред мен е между двете пластмасти която командва режима на завиване пробиване ,чук, ще сложа и снимки ако може скица също ще е полезна модела е 8434d

Прикачен файл

IMG_20150605_220716.jpg
pipilica - майстор
А дано някой ти помогне, пък следващия път като разглабяш нещо снимай кое къде е било, аз поне така правя с по-сложни механизми.
grammo - напреднал
Аз запомних кое откаде е и последователност но тези оросто испаднаха отнякъде!
marian1 - майстор
Провери ли в сайтовете за поръчка на части? Поразрови се, имаше няколко сайта - там има и схема на сглобката.
grammo - напреднал
редуктора го сглобих идеално ,обаче тия лагерчета са отван ,сега кадето трябда да има удар няма и обратното там някъде седят тези лагерчетата?май ще се ходи на сервизче,ей го как е отватре но тук са заедно аз направих белята да ги разделя http://boropetrov.blogspot.com/2014/01/makita_24.html
grammo - напреднал
Сега всичко работи,но няма моторна спирачка
alien - специалист
тези дребните ролки стоят най навътре след редуктора и преди оста за патронника
слагат се около една ролка и между едни разделители
те играят ролята на един вид храповик, така че движението да е само от мотора към патронника а не обратно
grammo - напреднал
Прикачен файл:
IMG_20150611_172404.jpg
някъде тук но къде?
ivouz - специалист
Това втулки някакви ли са?
Ако са като от ролкови лагери те са ролирали на тия места според мен.Съдя по износването там!

Прикачен файл

2.JPG
2.JPG (17.92 KиБ) Видяна 1683 пъти
grammo - напреднал
РЕШИХ ЗАДАЧКАТА,ВСИЧКО ТРЪГНА,БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ =D>
  • 1
  • 2

Тема "Makita mxt" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: