Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
miliad - майстор
Ще са необходими и размерите на вратата ако искаш отговор. Габарит каса, и габарит с первази.Первазите едностранно или двустранно плаващи са. Или с пирончета :) .
Иначе избираш си "лицева" страна, и цепиш перваза от другата страна и приключваш с въпроса. При положение, че си ограничен двустранно и искаш широка врата, и имаш вратите доколкото схващам, не разбирам кво се мъдрува толкова.
EDI - майстор
И аз се чудя, ама знам ли. :lol: Какъвто и тип да е вратата, нещата се решават за няма и 10 минути.
вт фев 05, 2019 4:30 pmEDI написа:
И аз се чудя, ама знам ли. :lol: Какъвто и тип да е вратата, нещата се решават за няма и 10 минути.
ok, затова питам дайте добро решение, може и за 15 минути. Заел съм се всичко сам да правя в този апартамент и коментарите тук , от рода МАЙСТОР си трябва ми звучат малко неуместни , благодаря на някои които искрено откликнаха , реших вратата да се отваря навън и искам хубав завършек на перваза, някои от идеите които споделихте стихнах и аз до тях , но мислих че ще мога да открия тук по добър начин да обърна перваза
EDI - майстор
Ами аз ти казах най-лесния начин, просто трябва да си го приспособиш според твоя случай.И други колеги споменаха лесни начини.А и отделно, никой не те задължава да ползваш фабричните первази.
miliad - майстор
То хубаво търсиш съвет, но без точните размери на вратата, и вида на первазите, всички разговори са тип" вероятно би могло".
Искаш да го завъртиш на 90гр- ами ако фабрично е зарязан на герунг края, от къде ще вземеш парчета да добавиш в ъгъла?

Тема "монтаж на интериорна врата" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: