• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
nikolson - майстор
Някои производители (конкретно Lavor) изглежда поддържат еднакви като съдържание модели, под различни моделни наименования, за разни пазари. Та този 110 TEAM в Турция е 130 лева. Сигурно си струва да се попита за резервна част у нас.
Chefo77 - майстор
Що не я закара в сервиза? Lavor имат съвсем нелош такъв във Варна, преди 2 месеца някъде ми пръдна най-малката смукачка и при цена 700+ за нова, реших за спорта да звънна да питам за цена на мотор. От опита ми с Макитата (Нилфиск) очаквах около 300. Беше нещо като 90 лева (!!!) и общо под 130 със смяната, че го имаха и наличен - всичко от носенето през дефектовката и вземането беше в рамките на 4 часа...
Изненадата беше пълна.
radius - майстор
Чефо, аз съм сервиза, ама части нямам :lol: . Иначе идеята е добра, поне да взема частта от там, ако я има на нормални цени, къде е тоя сервиз. (между другото си взех тази марка водоструйка, заради много добрите ми впечатления от една тяхна прахосмукачка).
Мен ми е чудно колко немощен мотор са сложили, този модел го дават за блендери и подобни машинки. Но нямам наблюдения как е конкуренцията в този клас, сигурно същата работа.

Андри, мерси за предложението, но съм се зарекъл да не ги ремонтирам вече, защото са доста немощни и сложиш ли ламелен диск примерно или да поработиш малко по-продължително и айде ремонта.
Andri01 - майстор
С една такава изкарах към 6-7години. е,в къщи ,но поне през ден понещо стържеше,режеше... Не и стана и е в "склада" вече.
  • 1
  • 2

Тема "водоструйка Lavor - силно разочарован" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: