• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Ал_ - специалист
paljo, малко ми звучи като да кажеш, че имаш проблем с плафона за осветление в купето на колата, да ти кажат “дай снимка”, и ти да щракнеш колата отвън
Аз затова спирам да следя темата и моля, който е оторизиран да я изтрие или заключи .
gogo7777 - майстор
Ами прав ти път. Оправяй се. Снимките ти не показват проблема.....ако изобщо има такъв. Умната машина не е за тъп оператор.....
:drinkers:
kozl - майстор
чет яну 23, 2025 7:09 pmgogo7777 написа:
Ами прав ти път. Оправяй се. Снимките ти не показват проблема.....ако изобщо има такъв. Умната машина не е за тъп оператор.....
:drinkers:
Снимките не показват причината за проблема, а поне за мен като читател е, че проблема му е в загуба на течност и изтичане на пода (първата снимка).
Ако авторът можеше да направи подходящи снимки за причината, едва ли щеше да пише това, което е написал :roll:
gogo7777 - майстор
Има едно клапанче, което спира подаването на масло. Когато рамото за рязане е вдигнато масло не тече, когато е спуснато тече. Някои машини имат и кранче за регулиране на струйката.
За да тече на земята, колко сложно е да се види откъде тече....баси.....подлизва, спукана тава, скъсано маркуче, клапанче.....

Снимал триците на пода и част от машината.....следва гадаене. Ще трябва да дойде Хидрата с боба :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Винтонарезка Rothenberger 2 SE" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: