• 1
  • 2
Връзката между 2 свята
velsi - Почетен майстор
А къде отива влагата?? И после ревем от конденз и мухъл....
vuikata - напреднал
сега вече има Церезит, който абсорбира влагата в помещенията
velsi - Почетен майстор
Поинтересувай се дали върши работа.
vuikata - напреднал
маика ми работи в чужбина и там никои не простира дрехи на балкона повечето имат сушилници а другите са с сушилни от тези които приличат на пералня спорет теб цял свят сее справил с влагата тука не можем
velsi - Почетен майстор
Не можем не защото няма начини, а защото искаме да си караме по старому и да нямаме проблеми. Писал бях вече за влагата много пъти. Не можеш да искаш да си промениш стандарта на живот без да си промениш поне малко начина на живот. Колко домакинства според тебе имат пералня със сушилня или отделно сушилня?
vuikata - напреднал
еми това казвам и аз като ще правиш нещо то поне да е както трябва а не да обзаведеш кухнята и да не купиш сущилня или миална когато правиш рвмонт не само да гледаш как е по евтино а как ще стане по хубаво
elby75 - специалист
добра тема заформихте,но сао да кажа,че сушилник имам и се чудя къде да го сложа,за да не се прескачаме.Идеята е да има място за нас,а иначе няма жена,която да не си мечтае да има отделно помещение за пералня плюс сушилня и място за всички джунджурии,като почнеш от ролери и стигнеш до колела и колички. :sad:
vuikata - напреднал
незнам как е в вашите блокове но в повечето блокове има междо етажни помещения те са направени точно за това
elby75 - специалист
това майтап ли е ,че нещо не схванах
  • 1
  • 2

Тема "От външната врата в кухнята и трапезарият" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: