Връзката между 2 свята
chapara - майстор
:supz:
Svetoslavoff1 - специалист
Дървото ще си пасне добре с плочките. Но помисли ако трябват разводки за разни комуникации да ги положиш преди первазите, или съседът ти да им фрезова канал/и на гърба.
hristov1 - специалист
Здравейт благодаря за съвета но нямам кабели които да минават през коридора освен един който е за домашен телефон но ще го махам и така измих коридора горе долу бива но има 4-5 каналчета фуги където са ми останали циментови ръбчета и като го измия няколко пъти да лъсне хубаво ще ги остържа и ще фугирам наново където е нужно ето и малко снимки :partyman: :partyman: :supz: :supz: Поздрави:)

Прикачен файл

м5.jpg

Прикачен файл

м4.jpg

Прикачен файл

м3.jpg

Прикачен файл

м2.jpg

Прикачен файл

м1.jpg
hristov1 - специалист
А и на няколко места до стената където са големите фуги който ще са под подовия перваз не съм ги запълнил само на лепило са да ги пълня ли и там ?:)
Svetoslavoff1 - специалист
Аз бих ги запълнил с нещо, например акрил, за да не стават скривалища за разни добитъци. Но мнението ми не е професионално, предполагам чапо ще се включи с подходящ съвет.
Много добре се е получило!
Поздрави!
chapara - майстор
Само лепило е достатъчно :wink:
hristov1 - специалист
Ето и още няколко снимки така изглежда като изсъхна голям кеф ми е че си го наредих сам(горе долу добре) не е заради парите за майстора зарибявка е сега като сложа первазите след 1-2 седмици и отивам към другите стай да видим там какво ще става ето и една снимка на примерен перваз смятам да е такъв замо че без вдлъбнатото долу в основата само право и заоблено :)Много ви благодаря нямаше да се справя без вашата помощ.. :partyman: :partyman: :partyman: :supz: :supz: :supz:

Прикачен файл

14.jpg

Прикачен файл

12.jpg
Svetoslavoff1 - специалист
СтаИ. Не го приемай като заяждане:) :partyman:
Но ако нямаш подово по стаите не се увличай с керамиката, че държи студено.
hristov1 - специалист
Ами гледам куче вкъщи и затова гледам да слагам плочки сега скоро ще правя една стая пода е дюшеме в/у него има ламинат ще ги махам ламината вече за 2г е станал на нищо кучето някой път като се изпусне и отиди надува се .. ще прочета как се прави това подово сложно ли е може пък да си сложа ):)
stenmark - специалист
Просто за инфо:Има си специално лепило за клика/позволява да се демонтира/ то предпазва от влага фугите.

Тема "От къде да започна с плочките" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: