• 1
  • 2
Връзката между 2 свята
stivarvt - напреднал
https://porta-doors.bg/pictures/katalog ... s-2021.pdf

180та страница - май това ми трябва и май няма начин моята да се напасне да стане подобно на това дори с притурки и тем подобни. Ще обмисля поръчване на нова врата.
MamaMy - майстор
Това е летящо крило с допълнителни летви за фалц. Измама от всякъде. Ти на летящото крило един стопер да монтираш от вътре и ще стане по-добре от това.
Разлепването на такава врата изобщо не е проблем. Събирането обратно е по-големия проблем. Трябват много стяги докато я залепиш от всякъде. Аз не бих я разлепвал от всякъде. Отпред само бих махнал фалца. Отзад след разлепване бих подменил изцяло носещата летва предвид пружините на пантите.
miliad - майстор
Това е обикновенно безфалцово крило монтирано на скрити панти с 3D реглаж. А " притурките" се слагат за да има къде да уплътнява крилото при затваряне. Предполагам само, че крилото се прави със специфичен размер, за да влезе в светлия отвор на стандартна каса. А и отворите за тези панти трябва да са много точно издълбани, че иначе си евало м........
stivarvt - напреднал
Интериорни врати от каталога на VERTE HOME. Модел: “С0 и С5” (без интарзии). Покритие на крилото: “Порта Декор”. Цвят на крилото: “Орех Верона 2”. Конструкция на
крилото: Рамкова конструкция с хоризонтални греди и панели(MDF) или матови стъкла. Покритие на касата: “Порта Декор”. Цвят на касата: “Орех Верона 2”. Модел на касата:
Порта Систем – с интервал на регулация 2см. Ширина на перваза 8см. Норма PN (Полска).

ето и описанието на вратата ми от офертата какво е - в крайна сметка тези врати бяха по около 450-500 лв бройката, ако поръчам нова може би ще е толкова може би ще е повече предвид поскъпвания и инфлации , и ако кажат че тези обратно фалцови врати са няккави много специални и сложни изпълнения може и да отиде 1000 лв такава врата. Аз не мога да направя преправянето на моята врата, ако може да съветвате за "печения дърводелец" , контакт или нещо, или и преправянето ще струва много пара и по добре ново.

Като цяло много държа на дизайна на домът ми заради което съм жертвал тук и там място което сега ми трябва и се чудя как да го изцедя от мокрото помещение за да компенсирам. Вече отвътре в мокрото дали ще е някакво квазимодо не ме бърка толкова.
  • 1
  • 2

Тема "Обръщане на врата за мокро помещение(склад)" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: