Тук ще бъдат премествани, мненията и темите преди да бъдат изтрити окончателно.
Тани - модератор
При регистрацията си в този форум вие сте се съгласили да спазвате правилата му! Може и да сте забравили какви са те , затова ги прочетете! Щом темата или мнението ви се е озовало тук , то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО прочетете правилата преди да продължите да пишете във форума!
Тани - модератор
Ето линк към правилата:
viewtopic.php?f=9&t=20730

добре ще е да ползвате линка , защото може да има промени , но ще копирам правилата и тук , защото знам от опит , че голяма част от вас няма да си направите труда да кликнете на него!

 1. Не се допуска каквато и да е злонамереност в съобщенията, както и такива с груб, оскърбителен, заплашителен, вулгарен или унизителен характер или нарушаващи законите или моралните норми. Показвайте респект към другите потребители.
 2. Не публикувайте линкове към съдържание, което не съответства на настоящите правила.
 3. Подклаждането на излишни спорове, флеймът, насаждането на неприязън и неприемлива емоционалност не се допускат.
 4. Пишете на кирилица. Пишете граматически правилно. Използвайте средствата за графично оформление на текста, като емотикони, начертание, цвят и др. пестеливо и оправдано. Пишете с главни и малки букви.
 5. Не се допускат съобщения с некасаеща тематичния характер на форума съобщения. Не се допускат безсмислени съобщения, нито такива, поставящи под въпрос здравия разум.
 6. Не се допуска директна или индиректна комерсиална реклама. Не се допускат каквито и да е обяви за търсене и предлагане на стоки или услуги. Злоупотребата ще доведе до отнемане на достъпа ви до форума.
 7. Бъдете пестеливи при публикуване на снимки и включвайте само такива, които имат директна връзка с обсъжданата тема. Не се допускат снимки, чиито размер нарушава графичния макет на форума.
 8. Когато отваряте нова тема или задавате въпрос, изберете по възможност кратко заглавие, максимално добре характеризиращо естеството на темата. Не озаглавявайте темите с безсмислени заглавия, като "Въпрос" или "Имам проблем".
 9. Формулирайте въпросите и отговорите си кратко и ясно. Проверете дали на въпроса вече не е отговаряно. Проверете дали го пускате в правилния раздел. Проверете дали текстът не нарушава писаните и неписаните правила на форумното общуване. Не се допуска публикуването на едно и също мнение в повече от един раздел.
 10. Когато отговаряте, водете се от принципа, да бъдете максимално полезни. Изказвайте се ясно и адекватно. Въздържайте се от излишни коментари и необосновано протяжни обяснения. Стремете се да не повтаряте казаното от потребителите преди Вас. Тези правила касаят изказванията по същество и нямат за цел да направят форума стерилен — чувството за хумор е изрично желано.
 11. В цитатите включвайте само тези части от мнението на потребителя, които коментирате.
 12. Не публикувайте последователни мнения. Ако никой не се е изказвал след Вас, допълвайте последното си мнение, вместо да пускате ново. Изключение се допуска, когато е необходимо отново да бъде обърнато внимание върху темата, но не по-рано от 48 часа след последното мнение.
 13. Изображенията трябва задължително да бъдат прикачени към мнението като приложения или да бъдат включени в съдържанието чрез [img]-таг. Безпричинното поставяне на линкове към изображенията затруднява работата с форума и е основание за изтриване на мненията. Обявите за продажба задължително се съпровождат от реални снимки. Размерът на снимките не трябва да нарушава графичния макет на страницата.
 14. Настоящият текст не изчерпва нормите за поведение във форуми. За обстоятелства, неупоменати тук, администраторите и модераторите ще ви информират при необходимост. В случай на въпроси или неясноти, можете да се обръщате към тях чрез лични съобщения.
 15. Указанията на модераторите имат задължителен характер. Тълкуването и прилагането на тези правила е изцяло в тяхната компетентност. Публични дискусии относно начина на прилагането или неприлагането им не се допускат. Решенията им могат да отменят единствено от администратора. Начинът на поддръжка на форума е от компетенцията единствено на собственика на сайта и не подлежи на коментар.
В случай, че установите, че съобщението ви е премахнато, редактирано или преместено, вижте основанията за това:

viewtopic.php?t=19655

Нарушаването на който и да е от текстовете горе може да бъда основание за прекратяване на достъпа ви до форума или до други мерки.
Тани - модератор
 • Вашето мнение бе изтрито, редактирано или преместено, защото бе пуснато в погрешен раздел или тема. Моля, избирайте правилния тематичен раздел.
 • Вашето мнение бе изтрито, защото не съответства на тематичния обхват на форума "Направи сам". Разделът "Боядисване и Декориране" не е мястото да се оплаквате от бояджията си, а разделът, в който да попитате как сами да боядисвате.
 • Вашето мнение бе изтрито, редактирано или преместено, защото сте пуснали две или повече поредни мнения или едно мнение в два или повече раздели. Ако никой след Вас не се е изказвал, допълнете предишното си мнение чрез бутона "Промени", вместо да пускате ново. Недопустимо и да пускате едно и също мнение в повече от един раздел.
 • Вашето мнение бе изтрито или редактирано, защото във форума вече е отговаряно на въпроса, който задавате. Използвайте по-често бутона Търсене преди да пускате мнение.
 • Вашето мнение бе изтрито, редактирано или преместено, защото е окачествено като "офтопик".
 • Вашето мнение бе изтрито, редактирано или преместено, защото отклонява дискусията от темата й. Отваряйте нови теми, когато това е необходимо.
 • Вашето мнение бе изтрито или редактирано, защото съдържа неправилни или несъответни съвети или инструкции, които могат да доведат до здравословни или материални щети или противоречат на здравия разум.
 • Вашето мнение бе изтрито, защото съдържа груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, порнографски или някакъв друг текст, който нарушава законите или обществените норми, или съдържа препратка към такива материали.
 • Вашето мнение бе изтрито, защото съдържа унизителни обстоятелства.
 • Вашето мнение бе изтрито или редактирано, защото не бе написано на кирилица.
 • Вашето мнение бе изтрито, редактирано или преместено, защото не сте изпълнили указание на администратор или модератор за редактирането му или сте оспорили наложените мерки.
 • Вашето мнение бе изтрито, защото съдържа цитати от лична кореспонденция.
 • Вашето мнение бе изтрито или редактирано, защото съдържа пряка или прикрита търговска реклама или сте злоупотребили с комерсиални обяви.
 • Вашето мнение бе изтрито или преместено, въпреки че бе напълно коректно във всяко едно отношение, защото по определени причини бе изтрита или редактирана темата, в която то е пуснато.
 • Вашето мнение бе изтрито, редактирано или преместено в интерес на работата на форума, по усмотрение на администратор или на модератор.
Преди да направите каквото и да е предложение или оплакване в този раздел, обърнете внимание, че когато сте се регистрирали в този форум, сте приели безусловно правилата му, включително и този текст:
"Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно."
Този текст е категоричен и не подлежи на каквато и да е дискусия. Ако по някаква причина сте променили мнението си и вече не сте съгласни с тези правила, моля, уведомете администратора, да заличи Вашата регистрация.

Тема "АКО ТЕМАТА ВИ СЕ Е ОЗОВАЛА ТУК..." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: