Трифоне,не може всички да те кефят.Добре,че ми отвори очите.Гледам,че си почнал да пишеш като грамотен и вече те чета без да се напрягам.И ние сме яли бонбонки "ТИК-ТАК и сме пушили цигари КЕНТ".Нищо лично.
пон дек 31, 2018 2:21 pmvlax написа: Трифоне,не може всички да те кефят.Добре,че ми отвори очите.Гледам,че си почнал да пишеш като грамотен и вече те чета без да се напрягам.И ние сме яли бонбонки "ТИК-ТАК и сме пушили цигари КЕНТ".Нищо лично.По граматика имам шес, ма беше отдавна. Пък и тонове документи съм изписал, та няма как да не ми са получава правописа.
Запитай се, колко от нас говорят литературно, в ежедневието и с близките си!
....А?
Правописа вечи мий през....
Ракийчица, блага дума, радост и спокойствие, всекиму!
Пресли, плодовите джибри се варят веднага, щото обикновено матряла е "слаб". Плодовете нямат много захар, стопанина обикновено слага както е чул и без да мери. Та джибрата е с нисък алкохол и още преди пролетта ферментацията тръгва към Долище, щото навън все още е лято, слънце, море.....ееееееххххх. Та нещата, на път към Долище земат да вкисват.
Гроздето и виното са друга бира.