Мечтата на всяка домакиня
solo5 - майстор
май е леко подвеждаща тази реклама, но може и да прави 10 градуса разлика :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ипонеже не мис е връзва с никаква наука това. само ще кажа "Не го вярвам!!!"
Но пък понеже сме в България, знаем нивото на ... пишещите вестници и рекламки... ще го преглътнем.
iolly_ - специалист
Оказа се, че в Техномаркет се предлагат такива фурни...например на Samsung и ако не се лъжа и на Electrolux, но за последното не съм сигурна...ще питам мъжа ми. С два вентилатора са. А отвъре има една преграда, все едно плоска тава посредата, подвижна, която изглежда изработена от материал като стените. Аз мислех, че в нея има нагреватели, но се оказа, че не е така. Смешното беше ,че консултантът като го попитах дали има в нея нагреватели каза, че не знае. Извадихме я с мъжа ми и се видя, че няма кабел, няма нищо. Няма и оплътнение към вратата, но се води, че опирането до стъклото на вратата е достатъчно и я водят, че може отдолу да се пече кекс, а отгоре пиле например. Даже са закачили такива снимки и ги водят голям хит.

Ние в крайна сметка решихме да не се доверим и си взехме пак Samsung с два вентилатора, но без такива екстри. Нашата е възможно най-широка, за което държах- 65 литра се води. А дали изборът ни е добър е божа работа.

Обещавам да си издиря снимките на тази фурна за две яденета и да ви ги покажа.
solo5 - майстор
по-добър избор сте направили от прехвалената печка от рекламата
пак казвам, че ако разликата в двете ястия не е повече от 5-10 градуса може и да се получи,
но няма как една преграда да изолира топлината при положение, че са в една фурна двете ястия
и че тази преграда не отделя херметически двете нива
iolly_ - специалист
Ето снимки

Цената както виждате е 1029 лева, а общо взето разликата между нея и нашата е само в тази преграда. Грубо казано разбира се. А цената на нашата е 659 лева

Прикачен файл

IMGP6717_malka.jpg
IMGP6717_malka.jpg (124.89 KиБ) Видяна 5902 пъти

Прикачен файл

IMGP6716_malka.jpg
IMGP6716_malka.jpg (116.25 KиБ) Видяна 5902 пъти

Прикачен файл

IMGP6718_malka.jpg
IMGP6718_malka.jpg (133.86 KиБ) Видяна 5902 пъти
iolly_ - специалист
Ето и ние какво си взехме.

Samsung FB64CCBB

Има всички екстри без телескопични водачи, за което съжалявам, но изискването ми да е голяма надделя. А тя беше единствената 65 литра..другите вградени са по 56.

Прикачен файл

IMGP6800_malka.jpg
IMGP6800_malka.jpg (178.48 KиБ) Видяна 5104 пъти

Прикачен файл

IMGP6807_malka.jpg
IMGP6807_malka.jpg (170.73 KиБ) Видяна 5104 пъти

Прикачен файл

IMGP6801_malka.jpg
IMGP6801_malka.jpg (116.77 KиБ) Видяна 5105 пъти
Тани - модератор
solo5 написа:
по-добър избор сте направили от прехвалената печка от рекламата
пак казвам, че ако разликата в двете ястия не е повече от 5-10 градуса може и да се получи,
но няма как една преграда да изолира топлината при положение, че са в една фурна двете ястия
и че тази преграда не отделя херметически двете нива
Не мога да се съглася с това твърдение! След като има отворени вертикални хладилни витрини , които разчитат на вентилатори да направят топлинна завеса , която поддържа температура на продуктите около нулата , значи няма да е проблем в една затворена фурна да направят разлика от 50-100 градуса!

Ето и спецификацията на английски
solo5 - майстор
може и да не съм прав, но поне ми изглежда нереално :?
Тани написа:
не си дал линк :roll:
БАШ МАЙСТОР - специалист
аз взех тази от снимката на тревора беше промо пакет с двойка керамика и ми излезнаха котлоните без пари :lol: мнооого баници да правиш, и не само де

аааа случайно някой да знае какво означава самопочистване с пара :? че в книжката не пише как се активира
Тани - модератор
solo5 написа:
може и да не съм прав, но поне ми изглежда нереално :?
Тани написа:
не си дал линк :roll:
Сори за линка! Ето го http://www.technomarket.bg/pdf/09026739_eng.pdf

За да то стане по-реално пипни печката отвън когато е загряла над 200 градуса :-D :-D :-D или пък тостера.

Тема "Фурна за печене на две нива-от къде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: