Emerald написа:Общо взето два пъти по скъпи. От 150 на 300 лв и нагоре (техномаркет). Което за микровънова просто не си заслужава, само за притопляне на ядене от време на време и пуканки в останалотоSHL написа:В това отношение(електроуреди) не съм специалист и искам да попитам без да ме разбира някой че съветвам.Има условие микровълновата да е специална за вграждане, а те са доста по-скъпи от обикновенните.
Ако над фурната, това е микровълнова, няма ли риск да бъдат плътно една над друга две печки ?Не е ли опасно ?

Днеска получих офертата от ДиД и с тях офертата е към 6500 лв докато с платан и ралица е към 8000 по този проек, без уреди, само мивка.
Проблемът ми е как да направя изолацията между вградената фурна и хладилника? Нещо не им вярвам на обещанията за фурна която изобшо не нагрява страниците... Четох и упътването на хладилниците и препоръчват 2 см свободно пространсвто от двете страни на хладилника.
В момента ми хрумва идеята като доставят и монтират шкафът на фурната, да изрежа прозорец в шкафът на нивото на фурната откъм хладилника и да сложа там 2 см XPS вместо 2 см MDF страницата, т.е където е пунктира на снимката. Някой да има такъв опит или идея?
Прикачен файл
Furna.jpg (44.93 KиБ) Видяна 11899 пъти