• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
grunchaka - помощник
ами тая мивка е с доста дебела периферия и меко казано ще изглежда грозно.Все пак като пристигне и я видиш може да ти хареса.на мен лично не ми харесва.а мога ли да питам защо искаш да сложиш такава скъпа мивка на термоплот?Има евтини гранити,които ще и ходят и като цяло ще изглежда много по добре.Сигурна ли си че искаш смесителя да стои на термоплота?
grunchaka написа:
ами тая мивка е с доста дебела периферия и меко казано ще изглежда грозно.Все пак като пристигне и я видиш може да ти хареса.на мен лично не ми харесва.а мога ли да питам защо искаш да сложиш такава скъпа мивка на термоплот?Има евтини гранити,които ще и ходят и като цяло ще изглежда много по добре.Сигурна ли си че искаш смесителя да стои на термоплота?

Периферията е 3 см и 1.5 см. на документи.
Тя мивката не е скъпа, затова я взех, не бих си я позволила ако не я бях купила от и-бей инцидентно :) Плота е вече купен така че... купих я мислейки, че си е за над плота, дано не е някаква с дебел плътен кант, че :rolleyes:
grunchaka - помощник
ти май не четеш какво съм писал.перифетията е широка 1.5 и 3 см,а е
дебела е около 4мм.Затова писах ,че ще е грозно.
torbalan - Дървен философ
monro, ако те влече експеримента - може да изрежеш точен отвор на плота и да я залепиш с някакво здраво монтажно лепило...
не знам колко красиво ще стане, но със сигурност ще е стабилно....

относно пазаруването онлайн - аз извадих късмет - на време видях ключовата дума "под плот" :)
иначе и аз щях да бъда в твоето положение, защото и аз мивката я поръчах от интернет :)
alno - напреднал
Добре си решил да я монтираш на плота ама някой помислил ли е за преливника?
На него също му е необходимо място.
Тази подробност наречена преливник не я мисля-толкова се шокирах, че е мивка за под плот, че ... Отдавна пазарувам по Нета, чета си всичко много внимателно, но и никъде в описанието не пише, че за под плот.

Отвора на преливника не мога ли да го запуша отзад с нещо, май ще дойде в досег с плота понеже си е стандартен 4см.?

Май ще се купува нова мивка, а тази в продавалник :lol: Яд ме е много-къде ще намеря мивка с 50 год, гаранция-то може и да ме надживее :-D
grunchaka написа:
ти май не четеш какво съм писал.перифетията е широка 1.5 и 3 см,а е
дебела е около 4мм.Затова писах ,че ще е грозно.
Е, дай малко по-търпеливо де, жена съм все пак пък искаш и от първия път да разбирам. :lol:
Още малко ще държиш да знам с точност колко са 20см :-D
Влизам да се отчета-СТАНАААА!

Монтирах си мивката за под плот върху ламинирания плот-нямало такава драма, каквато очаквах.
Изрязахме дупка, малко рендосвахме да пасне точно по мивката, а отзад заради преливниците оставихме малко повече разстояние между коритото и самия плот и накрая заспа.

Понеже ми остава да купя и сложа още един преливник не сме я залепили със силикон или друго и си мисля дали да не сложим едно гумено уплътнение за нормална мивка които са, че да не влезне вода към изрязания ламиниран плот :? Но най-важното е, че нямаше никакъв голям проблем да го направим и не седи грозно изобщо-имам и снимки за доказателство, ще кача тия дни да се похваля :-D
torbalan - Дървен философ
monro написа:
Да, не само съм си харесалА, но и я купих вече, платих и след това видях, че е за под плот и то каменен, а моят е ламиниран. Това е риска на он-лайн пазаруването.

Та ще стане ли и как под ламиниран плот? Или поне като нормална мивка да я монтирам? Господина, който е минал по този път какво е направил? Върнал е мивката :lol: или друго?
господина първо е с каменен плот
и второ - понеже монтирането под плот не го кефи - купи си от самото начало обикновена мивка :)

казах, че съм минал по този път, защото мивката, която най-много ми хареса - беше за вграждане под плот :) но не посмях да купя такава :)

с монтажа обаче не се справих добре...
https://picasaweb.google.com/1147869363 ... 1272506482
  • 1
  • 2

Тема "Мивка за вграждане под плот монтирана на ламиниран плот?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: